LPC Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 amd wycofala z polek slawne procki... :evil: bebnia o tym na wiekszosci serwisow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Huh - dobrze, że mojego Athlonka kupiłem 2 miechy temu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 JA kupiłem 2 tygodnie temu hehehe :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 ja jutro jade kupic jeszcze szt. sobie maja 0315 w KTR wytestuje i dam znac jak lata ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Huh - dobrze, że mojego Athlonka kupiłem 2 miechy temu :D JA kupiłem 2 tygodnie temu hehehe :D :Pa ja 2 dni temu :D (efekty zakupu widac w podpisie) :twisted: a wracajac do tematu to szkoda ze AMD tak robi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 NO tak ale nei mogą w nieskończoność produkować 1,7+ bo te lepsze nie będą schodzić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 NO tak ale nei mogą w nieskończoność produkować 1,7+ bo te lepsze nie będą schodzić :)co prawda to prawda :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeeCoo Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 amd wycofala z polek slawne procki... :evil: poczekamy zobaczymy a pojawia sie jeszcze lepsze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 amd wycofala z polek slawne procki... :evil: poczekamy zobaczymy a pojawia sie jeszcze lepsze :wink: ej nie za szybko to bedzie - jeszcze sie nie nacieszylem 17+ a juz mi wyjdzie jakis Baleron ktory sie bedzie krecil na 5ghz ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 No, to chyba 1800+ też się będą nieźle kręcić, no nie? Taki będzie trzeba kupić... :( Mam zamiar zrobić upgrade dopiero w okolicach wakacji, tak gdzieś sierpień-wrzesień... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 hehehehehehehehe baleron :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 hehehehe tylko 2200+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 No, to chyba 1800+ też się będą nieźle kręcić, no nie? Taki będzie trzeba kupić... :( Mam zamiar zrobić upgrade dopiero w okolicach wakacji, tak gdzieś sierpień-wrzesień... 1800+ tez wycofali zostawili proce od 2100+ w zwyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 No, to chyba 1800+ też się będą nieźle kręcić, no nie? Taki będzie trzeba kupić... :( Mam zamiar zrobić upgrade dopiero w okolicach wakacji, tak gdzieś sierpień-wrzesień... 1800+ tez wycofali zostawili proce od 2100+ w zwyz no to chyba od 2200+ za 500zl :lol: dobrze ze wczoraj udalo mi sie kupic tego 2600+ 1.5V :wink: z magazynow jeszcze pewnie przez miesiac beda schodzic 1700+ i 1800+ a potem znow polowanko na 2200+ dlt3c 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Taa, pewnie ceny pójdą w górę - mam na myśli 1700+ - może w przyszłości będzie łatwiej sprzedać - tylko, że jak będzie za słaby, to go bardziej podkręcę zamiast kupowac nowego :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Jak wycofują proce do 2100, jak niedawno trąbili o wprowadzeniu reedycji Antka 1600+ w wersji 0,13?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Pewnie proce zostana jeszcze na sklepach dobre 2 miesiace :-). A na allegro dobre serie to moze nawet i 3 mechy będą, mam taką nadzieje bo che se takie cudo sprawić :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 W sumie racja... będzie poślizg. Przecież do teraz można kupić nowe durony (1200, 1300). No, nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Można spokojnie :-). W komputroniku na centrali wesji BOX i 1200 i 1300 mają na wyczerpaniu a wersji bez witraczków 1200 na wyczerpaniu i 1300 dużo ilość. Nie mówiaż o innych sklepach :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Można spokojnie :-). W komputroniku na centrali wesji BOX i 1200 i 1300 mają na wyczerpaniu a wersji bez witraczków 1200 na wyczerpaniu i 1300 dużo ilość. Nie mówiaż o innych sklepach :-) bo wszyscy ostatni grosz wyciagaja zeby kupic 1700+ i @ do 2600+ lub wiecej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Uffff, już po stresie. Właśnie wróciłem ze sklepu z nowym mobo i nowiutkim 1700+ . Zdążyłem :P Dzięki Mark! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Uffff, już po stresie. Właśnie wróciłem ze sklepu z nowym mobo i nowiutkim 1700+ . Zdążyłem :P Dzięki Mark! JIUHG - to juz stepping G0 jest? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 To co panowie!? Czekamy na Hammera!? :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeeCoo Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 To co panowie!? Czekamy na Hammera!? :D :D :Dalbo na balerona :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 To co panowie!? Czekamy na Hammera!? :D :D :D No czekamy ale chyba przed hammerem sprawie se albo Athlona XP 2800+ albp 3000+ bo żal mi będzie kasy na zmiene płyty :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...