biskup207 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Witam wszystkich. Mam taki otóż problem z głośnikami wszędzie mam ustawione 5.1 a w mixe'rze pokazuje mi ze graja tylko 2 głośniki frontowe. Może ktoś wie o co chodzi .. Był bym wdzięczny Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Witam wszystkich. Mam taki otóż problem z głośnikami wszędzie mam ustawione 5.1 a w mixe'rze pokazuje mi ze graja tylko 2 głośniki frontowe. Może ktoś wie o co chodzi .. Był bym wdzięczny Pozdrawiam eee bo to audio creation mode zmień sobie na ent lub game i zaznacz cmss bedzie 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biskup207 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Aaa dzięki wielkie wróce z pracy to zobacze :) ale zapewne masz racje bo jak mam na audio creation mode to nie moge też w bass menagmet zmieniać ustawień, za to w dwuch pozostałych zakładka w thx jest dostepna. Ale powiedz mi jeszcze czy jak mam w tym audio creation mode ustawione 5.1 to nie powinno pokazywac na mixe'rze ze dzwiek wydobywa się też z suba i tylnych głosników? Bo w rzeczywistości graja wszystkie tylko nie pokazuje .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 (edytowane) No ale wogóle po cholere ustawiasz ten tryb? Tworzysz muzyke? Pozatym jest temat, nawet przyklejony! o x-fi!!! Edytowane 11 Kwietnia 2009 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...