Skocz do zawartości
ktomaczas

Gateway M-6862

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Nosze sie z zamiarem kupna laptopa :P

Na allegro znalazlem taka oferte http://allegro.pl/item605874256_gateway_m_...iej_okazji.html

Co o tym myslicie..? Wiem ze z gwarancja bedzie troche niehalo, ale chyba nie znajde takiego sprzetu w tej cenie..

Ew. mozecie polecic jakas alternatywe w tym przedziale cenowym - max 2,3k..

Biore pod uwage DELL'a Studio 1537 T4200 / ATI3450 / 250GB - rowne 2,3k - zawsze to 3 stowki wiecej od gateway'a..

Laptop nie musi miec mega mocnej grafiki (nie gram praktycznie wcale), filmy, internet itd wiadomo, ale to chyba wszystko uciegnie.. Od czasu do czasu skladam cos w Premiere i w Corelu mecze.. Stawiam raczej na salidnosc a nie cukierkowy wyglad laptopa, ten DELL i GATEWAY pod tym wzgledem spelniaja akurat doskonale moje oczekiwania :)

Dziekuje za uwage i (mam nadzieje) odpowiedzi..

P.S. Pamietajcie zeby Was dziewczyny przy jajku ucalowaly :)

Widze, ze nikt nie jest skory do pomocy..

Chcialbym tylko wiedziec czy warto wykladac 2k za gatewaya bez gwarancji, czy lepiej rozejrzec sie za gorszym sprzetowo, albo nieco drozszym ale z gwarancja..

Czy ta aukcja to naprawde okazja..

Edytowane przez ktomaczas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli nie grasz, to ładowanie się w tego lapka byłoby pomyłką... bo główną jego zaletą jest mocna karta graficzna. A wiem o czym mówię - sam mam tego laptopa. Jest świetnym wyborem dla kogoś, kto gra. Bateria wytrzymuje trochę ponad 2 godz., jest dość głośny i gorący.

Właśnie ostatnio stwierdziłem, że w sumie na nim nie gram i zastanawiam się nad sprzedażą... ale to już moje dylematy.

Skoro nie grasz, zainwestuj w coś ze słabszą grafiką (coś a la HD3450/8400) i z gwarancją. W co konkretnie? Tu już ci nie pomogę, nie siedzę za bardzo w temacie.

Usuń grafikę z sygnatury, bo posypią się procenty.

Edytowane przez Gi3r3k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi