ktomaczas Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam! Nosze sie z zamiarem kupna laptopa :P Na allegro znalazlem taka oferte http://allegro.pl/item605874256_gateway_m_...iej_okazji.html Co o tym myslicie..? Wiem ze z gwarancja bedzie troche niehalo, ale chyba nie znajde takiego sprzetu w tej cenie.. Ew. mozecie polecic jakas alternatywe w tym przedziale cenowym - max 2,3k.. Biore pod uwage DELL'a Studio 1537 T4200 / ATI3450 / 250GB - rowne 2,3k - zawsze to 3 stowki wiecej od gateway'a.. Laptop nie musi miec mega mocnej grafiki (nie gram praktycznie wcale), filmy, internet itd wiadomo, ale to chyba wszystko uciegnie.. Od czasu do czasu skladam cos w Premiere i w Corelu mecze.. Stawiam raczej na salidnosc a nie cukierkowy wyglad laptopa, ten DELL i GATEWAY pod tym wzgledem spelniaja akurat doskonale moje oczekiwania :) Dziekuje za uwage i (mam nadzieje) odpowiedzi.. P.S. Pamietajcie zeby Was dziewczyny przy jajku ucalowaly :) Widze, ze nikt nie jest skory do pomocy.. Chcialbym tylko wiedziec czy warto wykladac 2k za gatewaya bez gwarancji, czy lepiej rozejrzec sie za gorszym sprzetowo, albo nieco drozszym ale z gwarancja.. Czy ta aukcja to naprawde okazja.. Edytowane 19 Kwietnia 2009 przez ktomaczas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 (edytowane) Jeśli nie grasz, to ładowanie się w tego lapka byłoby pomyłką... bo główną jego zaletą jest mocna karta graficzna. A wiem o czym mówię - sam mam tego laptopa. Jest świetnym wyborem dla kogoś, kto gra. Bateria wytrzymuje trochę ponad 2 godz., jest dość głośny i gorący. Właśnie ostatnio stwierdziłem, że w sumie na nim nie gram i zastanawiam się nad sprzedażą... ale to już moje dylematy. Skoro nie grasz, zainwestuj w coś ze słabszą grafiką (coś a la HD3450/8400) i z gwarancją. W co konkretnie? Tu już ci nie pomogę, nie siedzę za bardzo w temacie. Usuń grafikę z sygnatury, bo posypią się procenty. Edytowane 19 Kwietnia 2009 przez Gi3r3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...