Sound3D Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam. Mam kilka problemów z dyskiem w laptopie. Mam Vistę. Miałem 3 partycje: C-150GB D-150GB ukryta partycja przez producenta do odzyskiwania systemu 1,5 GB Przez przypadek usunąłem sobie partycje D (NTFS) i tą producenta (chyba EISA). Teraz wygląda to tak 1. Czy mogę przywrócić całą partycję, czy muszę odzyskiwać dane po kolei? 2. Jeśli nie będę mógł odzyskać całej partycji to czy jest jakiś program który odzyska wszystkie dane wraz z folderami i całą strukturą katalogów? Nie chce programów które odzyskują konkretne typy plików mp3,avi,doc etc, tylko potrzebuje odzyskać całe foldery z zawartością. 3. Czy da się przywrócić tą ukrytą partycję producenta? (Laptop Toshiba) 4. Jakim programem pod Vista mogę odzyskać te dane, bo większość nie chce działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Active Partition Recovery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ewentualnie TestDisk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...