kordus Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam ! Zakupilem nowy monitor LG w1941s 19 calowy format 16:9, wczesniej gralem na jakims zwyklym CRT 17 calowym i na tym ciezko mi sie gra tzn, mam problemy z trafieniem we wroga, jak bym gral na innej czulosci myszki :P czy to tlyko kwestia przyzwyczajenia czy czegos jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam ! Zakupilem nowy monitor LG w1941s 19 calowy format 16:9, wczesniej gralem na jakims zwyklym CRT 17 calowym i na tym ciezko mi sie gra tzn, mam problemy z trafieniem we wroga, jak bym gral na innej czulosci myszki :P czy to tlyko kwestia przyzwyczajenia czy czegos jeszcze? W wyższej rozdzielczości łatwiej dostrzec większe skoki myszy ... jaką masz mysz ? ... a może to po prostu input LAG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordus Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 W wyższej rozdzielczości łatwiej dostrzec większe skoki myszy ... jaką masz mysz ? ... a może to po prostu input LAG razer deathadder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 razer deathadderI pracujesz w max rozdzielczości ? (stery razera czasem mieszają ... sugeruję odinstalowanie ... na prawdę ... no chyba że musisz korzystać ze specjalnych funkcji sterownika od przypisywania klawiszy a ta mysz nie jest programowalna sprzętowo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordus Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 stery mam po to zeby ustawic 1000hz i 900 DPI :> reszta mi nie potrzebna :P a w gierkach gram na 1024x786 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 stery mam po to zeby ustawic 1000hz i 900 DPI :> reszta mi nie potrzebna :P a w gierkach gram na 1024x786Zmniejsz czułość w ustawieniach gry na 2x mniejszą a rozdzielczość myszy ustaw na 1800 dpi (2x większą) i powiedz czy się coś poprawiło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordus Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 czyli jak gram na 2.4 w grze to mam ustawic na 1.2 i 1800 dpi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 czyli jak gram na 2.4 w grze to mam ustawic na 1.2 i 1800 dpi ?Tak. Jak grałeś na 2.4 i 900 dpi to zmień na 1.2 i 1800 dpi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordus Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 to jest wogole inny sensitivity wtedy, jakis nizszy to nie to samo co 900 dpi i 2.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...