ohuzo Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Czy ktoś poleci jakąś kamerkę internetową z szybkością nagrywania 60FPS lub więcej ? Byle tanią oczywiście ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Nie ten dział. Ja kupiłem mantę i jest bardzo dobra. Dałem 29zł i odbiór osobisty, nowa. Teraz już nie jest dostępna. Rozdzielczość 2560*1920 zdjęcia, 1024*768 film. FPS ma mniejszy niż 60 szczególnie w najwyższej rozdzielczości, ale wystarcza. I tak skype ogranicza FPS do kilku klatek niezależnie jaką byś nie miał kamerę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohuzo Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 A tak - proszę o przeniesienie do "co kupić". Zależy mi na rozdzielczości 640x480 i w tej też rozdzielczości te 60 i więcej klatek by się przydało. Jakieś propozycje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Nie ten dział. Ja kupiłem mantę i jest bardzo dobra. Dałem 29zł i odbiór osobisty, nowa. Teraz już nie jest dostępna. Rozdzielczość 2560*1920 zdjęcia, 1024*768 film. FPS ma mniejszy niż 60 szczególnie w najwyższej rozdzielczości, ale wystarcza. I tak skype ogranicza FPS do kilku klatek niezależnie jaką byś nie miał kamerę :D Walic skajpa , taka tania kamerka mozna byloby nagrywac pulpit i nasze "testy" ale chcialbym miec w niej te 30-60 przy sensownej rozdzielczosci , choc te 640x480 :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohuzo Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 (edytowane) Walic skajpa , taka tania kamerka mozna byloby nagrywac pulpit i nasze "testy" ale chcialbym miec w niej te 30-60 przy sensownej rozdzielczosci , choc te 640x480 :| Znalazłem takie cudo: eCom DD1042 3megapixele (interpolowane ofc). W Rzeszowie u KingMAN'a za 25zł. Super kamerka dokładnie czegoś takiego szukałem, do FreeTrack'a nadaje się znakomicie. Wcześniej miałem pożyczoną taką z REAL'a i ta eCom jest od niej o niebo lepsza, bez porównania szybsza. Sterowniki do tej kamerki: eCOM driver.rar Edytowane 23 Stycznia 2010 przez ohuzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...