maxymili Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Jak połączyć dwa komputery przez USB? 1/ usb a(m)/a(m) 2/ usb a(m)/a(m) aktywny Inne połączenie? Co radzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Jeśli podłączysz tym nr.1 to w najlepszym wypadku płyta wyłączy się, w trochę gorszym - ujarasz kontroler USB na płycie (lub dwóch płytach) lub całe płyty padną :) Ten nr.2 będzie dobry, pytanie jakie transfery osiąga. A ogólnie najlepiej to połączyć po crossie rj45 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dzięki, już mam ten drugi :) nie mam aż tylu danych by mi potrzebny był cross, może później zrobię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...