Seriel Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Witam. Dzisiaj z powodu skoku napiecia moj Tagan 700 padl na amen ;) Mozliwe ze zabral cos ze soba, ale tak czy siak nowy bedzie potrzebny a o reszte martwic sie bede pozniej. Nie znam sie na zasilaczach, wiec prosze o pomoc. Moze ktos z Was ma podobny sprzet i w miare tani solidny zasilacz :) Poszukuje zasilacza pod: c2d 6600 @ 3,1 8800 GTX Sprawa jest pilna i z tego powodu moge przeznaczyc na zasilacz ok 400-450 zl. Chcialbym zeby pasowal jesli chodzi o zasilanie,napiecia i wtyczki pod 8800 gtx, oraz zeby sie nie wysypal przez najblizszy rok ;) Moze byc glosny, nie robi mi to roznicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 BQ E6 400W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seriel Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 BQ E6 400W Nie wiem czy 400W przy tej karcie i OC procesora wystarczy. Wolalbym miec troche "zapasu". Be-quiet Straight Power BQT E6-600W - Takie cos w cenie 400-450 zlotych znalazlem ale nie wiem czy to dobry model, i czy bedzie pasowac ( nie mam dodatkowego okablowania a wiem ze 8800 GTX przy niektorych zasilaczach potrzebuje dodatkowych kabli...tak mi ktos powiedzial :) ). Co do BQ, czym rozni sie Dark Power od Straight Power ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Jakieś preferencję? Odpinane kable? Głośność? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seriel Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Jakieś preferencję? Odpinane kable? Głośność? Kable jakie beda takie beda, byle pasowalo wszystko pod 800GTX. Glosnosc nie ma znaczenia, bo do halasu jestem przyzwyczajony. Chodzi raczej o solidnosc i wytrzymalosc :) Byle dzialalo i nie wysiadalo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 W cenie ok. 450zł możesz wyrwać coś takiego, Chieftec CFT-750-14C. Ogólnie konstrukcja CWT wytrzyma wszystko co byś chciał na dzień dzisiejszy używać w domu :) A co ten GTX tam ma, że tak się trzęsiesz? :D pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seriel Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 W cenie ok. 450zł możesz wyrwać coś takiego, Chieftec CFT-750-14C. Ogólnie konstrukcja CWT wytrzyma wszystko co byś chciał na dzień dzisiejszy używać w domu :) A co ten GTX tam ma, że tak się trzęsiesz? :D pzdr Bardzo fajny zasilacz :) Przeczytalem kilka recek na szybko i chyba sie zdecyduje. Co do tego GTXa, chodzilo mi o dwa dodatkowe zlacza zasilania bez ktorych to cholerstwo nie chce dzialac, a nie wiem jak jest z okablowaniem w innych zasilaczach :). Teraz tylko na szybko dorwac sklep w Warszawie ktory oferuje takie zasilacze, bo komputronik mi tego nie wysle do piatku :) Cena 499 ale taka jeszcze moze byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 BQ E6 400WTo chyba starsza seria prawda? W takim razie może lepiej BeQuiet! DarkPower P7 550W za 433 PLN ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Też by sobie poradził. Ten zestaw dużo prądu nie pobiera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Teraz tylko na szybko dorwac sklep w Warszawie ktory oferuje takie zasilacze, bo komputronik mi tego nie wysle do piatku :) Cena 499 ale taka jeszcze moze byc. http://zasilacze.info/kategorie.php?katego...d=241&tryb= Sklepik przy rozdrożu, gość który tam sprzedaje całkiem do rzeczy, a jak nic nie trafisz zawsze możesz pod GUS podjechać 3 przystanki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razerv2 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Mój typ to Antec NeoPower 550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haki Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Mój typ zaś to OCZ MODxStream PRO 600 W Modularny. Kupiłem nówkę za 315zł :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Komputronik ma Chieftec (CFT-750-14C) 750W w warszawskich oddziałach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...