Raszkon Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam! Mam oto taki problem : Gdy włączam np.Winamp , Foobar , Windows Media Player i posłucham chwilę muzyki gdzieś (15 min) To po prostu myszka się zacina (nie mogę nią ruszać) I jedynym rozwiązaniem jest resetowanie komputera Co wiąże się z tym że nie mogę w ogóle słuchać muzyki Proszę o pomoc jak ten problem rozwiązać . Z góry dziękuję :rolleyes: #westsajd Spróbowałem , zainstalowałem , posłuchałem z 15 min i znowu to samo :( To nie to ... Edytowane 25 Kwietnia 2009 przez Raszkon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zmień sterowniki od karty muzycznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Dzieje się to tylko przy słuchaniu muzyki czy przy innych czynnościach też? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raszkon Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Dzieje się to tylko przy słuchaniu muzyki czy przy innych czynnościach też? Dzieje się to przy : słuchaniu muzyki , oglądania youtube (również wrzuta i inne) i także podczas gry z głosem w którą trzeba grać przez internet np.Metin2 , Cs , Wow ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 A tak to w innych aplikacjach 100% stabilnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raszkon Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 (edytowane) A tak to w innych aplikacjach 100% stabilnie? Hmmm no raczej tak . Tylko raz jak byłem na 4um czyt. forum to mi się zacięła myszka i reset ale to tylko raz ... Edytowane 26 Kwietnia 2009 przez Raszkon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 (edytowane) Więc tak: system czysty od śmieci, wirusów itd? jakie masz zużycie procesora podczas słuchania muzyki, oglądania filmów itd? temperatury na wszelki wypadek też podaj. Edytowane 26 Kwietnia 2009 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raszkon Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Więc tak: system czysty od śmieci, wirusów itd? jakie masz zużycie procesora podczas słuchania muzyki, oglądania filmów itd? temperatury na wszelki wypadek też podaj. Więc tak zrobiłem scana i wykryło mi trojana w System Volume i go usunąłem... Zużycie procesora wahało się między 4-20. Ale bardzo dziwnie gdzieś po 15 sekundach JUŻ myszka się zacięła i reset ;/ Podczas słuchania muzyki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Najlepiej by było jakbyś zdobył inny dysk, na nim zainstalował czystego Windowsa i po tym zobaczył czy coś sie dzieje, lub po prostu zrobił formata na swoim. Wtedy wykluczymy problem softu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raszkon Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 (edytowane) Najlepiej by było jakbyś zdobył inny dysk, na nim zainstalował czystego Windowsa i po tym zobaczył czy coś sie dzieje, lub po prostu zrobił formata na swoim. Wtedy wykluczymy problem softu. No właśnie jest problem z formatem :sad: Bo nie mogę go zrobić ponieważ na kompie mam bardzo dużo dla mnie rzeczy ważnych :angry: Edytowane 27 Kwietnia 2009 przez Raszkon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zdobądź wtedy byle jaki dysk nawet 10gb i zainstaluj windowsa, wszystkie sterowniki tak jak na twoim dysku, następnie odpal jakaś muze, odpal film itd i zobacz czy się zatnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...