Skocz do zawartości
Raszkon

Wielki Problem Z Odtwarzaczem Muzyki ...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam oto taki problem : Gdy włączam np.Winamp , Foobar , Windows Media Player i posłucham chwilę muzyki gdzieś (15 min) To po prostu myszka się zacina (nie mogę nią ruszać) I jedynym rozwiązaniem jest resetowanie komputera Co wiąże się z tym że nie mogę w ogóle słuchać muzyki

Proszę o pomoc jak ten problem rozwiązać .

Z góry dziękuję :rolleyes:

#westsajd

Spróbowałem , zainstalowałem , posłuchałem z 15 min i znowu to samo :( To nie to ...

Edytowane przez Raszkon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieje się to tylko przy słuchaniu muzyki czy przy innych czynnościach też?

Dzieje się to przy : słuchaniu muzyki , oglądania youtube (również wrzuta i inne) i także podczas gry z głosem w którą trzeba grać przez internet np.Metin2 , Cs , Wow ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc tak: system czysty od śmieci, wirusów itd? jakie masz zużycie procesora podczas słuchania muzyki, oglądania filmów itd? temperatury na wszelki wypadek też podaj.

Więc tak zrobiłem scana i wykryło mi trojana w System Volume i go usunąłem...

Zużycie procesora wahało się między 4-20.

Ale bardzo dziwnie gdzieś po 15 sekundach JUŻ myszka się zacięła i reset ;/

Podczas słuchania muzyki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej by było jakbyś zdobył inny dysk, na nim zainstalował czystego Windowsa i po tym zobaczył czy coś sie dzieje, lub po prostu zrobił formata na swoim. Wtedy wykluczymy problem softu.

No właśnie jest problem z formatem :sad:

Bo nie mogę go zrobić ponieważ na kompie mam bardzo dużo dla mnie rzeczy ważnych :angry:

Edytowane przez Raszkon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi