Jurson Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 niedawno musiałem zakupić program AV dla dziewczyny i miałem z tym trochę problemu, ponieważ ceny i opinie o programach są bardzo różne:) może zróbmy listę promocji na te programy, ponieważ można wyrwać czasem bardzo zestaw. mi się udało kupić Pandę GP 2009 z filmem Kung-Fu Panda... teraz jest 2 lata w cenie 1!!8O Klik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 (edytowane) Znowu ta Panda, nie mozesz spamowac o czyms innym? Moze uda Ci sie zlapac Virut'a lub Sality, ktore sa obecnie w modzie i wtedy nawet Kung-Fu Panda Ci nie pomoze. Edytowane 25 Kwietnia 2009 przez Kolobos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Do tego darmowe antywiry radzą sobie równie dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...