Skocz do zawartości
Slayer

www.frazpc.pl

Rekomendowane odpowiedzi

......kto miał problemy z redaktorami? Ja od nich dostałem bana i od 3 miesięcy, mimo próśb, emaili nadal go mam. 8O 8O 8O NIe wiem, co jest, ale z nimi to trzeba chyba to w inny sposób załatwić.

Kto się śmieje ten sie śmieje ostatni! :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

......kto miał problemy z redaktorami? Ja od nich dostałem bana i od 3 miesięcy, mimo próśb, emaili nadal go mam. 8O  8O  8O NIe wiem, co jest, ale z nimi to trzeba chyba to w inny sposób załatwić.  

Kto się śmieje ten sie śmieje ostatni! :lol:  :lol:  :lol:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Nie masz czego żałować. To portal dla ... Po prostu masakra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

..gorzej jest z redaktorami. Dla mnie to zwykłe prostaki i chamy. Z wielką chęcią bym in powysyłał ,,bomby" w emailach, żeby mi ulżyło. NIe wiedzą, z kim mają do czynienia..uważają mnie za lamera.......krew mnie zalewa, jak widzę ich teksty....po prostu kosa mi się otwiera. NIe wiem, czemu jeszcze tego nie zrobiłem :twisted: :twisted: :twisted:

A wiecie, jacy to porąbańcy? Wchodzę na ich chat, chę pogadać, czemu do cholery mnie tak potraktowali, to ci odrazu mi won z chatu :evil: :evil: Innym razem, dałem ostrzeżenie, że ktoś moze im powysyłać coś do skrzynek- to ci zgrywali twardzieli, zębym je im wysłał. Dla mnie są oni po prostu po<span style="color:red;">[ciach!]</span>i :lol: :lol: :lol:

Jak myślicie, wysłać im coś, czy zostawić na pastwę innych? 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

..gorzej jest z redaktorami. Dla mnie to zwykłe prostaki i chamy. Z wielką chęcią bym in powysyłał ,,bomby" w emailach, żeby mi ulżyło. NIe wiedzą, z kim mają do czynienia..uważają mnie za lamera.......krew mnie zalewa, jak widzę ich teksty....po prostu kosa mi się otwiera. NIe wiem, czemu jeszcze tego nie zrobiłem :twisted:  :twisted:  :twisted:  

A wiecie, jacy to porąbańcy? Wchodzę na ich chat, chę pogadać, czemu do cholery mnie tak potraktowali, to ci odrazu mi won z chatu :evil:  :evil: Innym razem, dałem ostrzeżenie, że ktoś moze im powysyłać coś do skrzynek- to ci zgrywali twardzieli, zębym je im wysłał. Dla mnie są oni po prostu po<span style="color:red;">[ciach!]</span>i :lol:  :lol:  :lol:  

Daj spokój idiotów trza ignorować - ewentualnie przestrzec przed nimi innych. Nie dość, że prostaki i chamy, to jeszcze niekomptentni lamerzy. Nie wiem co Ty akurat tam namieszałeś - piszę na podstawie tego jakie maja artykuły, newsy i jak się odzywają do innych userów (w komentarzach)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

..gorzej jest z redaktorami. Dla mnie to zwykłe prostaki i chamy. Z wielką chęcią bym in powysyłał ,,bomby" w emailach, żeby mi ulżyło. NIe wiedzą, z kim mają do czynienia..uważają mnie za lamera.......krew mnie zalewa, jak widzę ich teksty....po prostu kosa mi się otwiera. NIe wiem, czemu jeszcze tego nie zrobiłem :twisted:  :twisted:  :twisted:  

A wiecie, jacy to porąbańcy? Wchodzę na ich chat, chę pogadać, czemu do cholery mnie tak potraktowali, to ci odrazu mi won z chatu :evil:  :evil: Innym razem, dałem ostrzeżenie, że ktoś moze im powysyłać coś do skrzynek- to ci zgrywali twardzieli, zębym je im wysłał. Dla mnie są oni po prostu po<span style="color:red;">[ciach!]</span>i :lol:  :lol:  :lol:  

bomby .. to wysylaj co nam tam .. w redakcji sa emaile.

No byles na chacie l.. i mowiles ze wyslesz nam emaila ktory automatycznie nam spali dysk twardy. Uznalismy to za ciekawy wynalazek i chcielismy go dostac .. oczywiscie nie wyslales .. bo takiego czegos nie ma.

Czy masz nam cos wyslac .. wysylaj wysylaj .. zawsze potrafiles nam poprawic humor. i tym razem sie posmiejemy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aj spokój idiotów trza ignorować - ewentualnie przestrzec przed nimi innych. Nie dość, że prostaki i chamy, to jeszcze niekomptentni lamerzy. Nie wiem co Ty akurat tam namieszałeś - piszę na podstawie tego jakie maja artykuły, newsy i jak się odzywają do innych userów (w komentarzach

Ciebie nieznam .. bo pewnie jestes pod innym nickiem na frazirze .. i dla ciebie cos mam. Nie podoba sie to nie czytaj .. ja naprawde nikogo nie zmuszam. Lubie jak panuje luz w komentrzach .. i na boardzie. Ja jakos nie drwie z twojej pracy ... a jak bym to robil to napewno nie za twoimi plecami.

Dziekuje za uwage

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aj spokój idiotów trza ignorować - ewentualnie przestrzec przed nimi innych. Nie dość, że prostaki i chamy, to jeszcze niekomptentni lamerzy. Nie wiem co Ty akurat tam namieszałeś - piszę na podstawie tego jakie maja artykuły, newsy i jak się odzywają do innych userów (w komentarzach

Ciebie nieznam .. bo pewnie jestes pod innym nickiem na frazirze .. i dla ciebie cos mam. Nie podoba sie to nie czytaj .. ja naprawde nikogo nie zmuszam. Lubie jak panuje luz w komentrzach .. i na boardzie. Ja jakos nie drwie z twojej pracy ... a jak bym to robil to napewno nie za twoimi plecami.

Dziekuje za uwage

Stary - jakbyś nie komentował większości komentarzy swoim "Alt-F4" albo "nie podoba się to nie czytaj" to bym napisał coś u Ciebie i żeby sprawa była jasna - zastosuję się do sugestii - na prawdę nie widzę sensu zaglądać na "vortal technologiczny" na którym roi się od błędów merytorycznych, językowych i wprost roi się od debilizmów wszelkiej maści. Ostatnio także w newsach - po konkrety zapraszam na wątek "portal dla idiotów?". Niestety nie widzę sensu dyskutować na takim poziomie. Napisałem o tym tutaj, bo brednie które wypisujecie na swoim sajcie wymagają ostrzeżenia dla innych. Byajmniej nie jest to "za plecami", bo doskonale wiem, że tutaj zaglądasz. Acha - nie łudź się, że wlazłeś mi osobiście za skurę i dlatego tu się odgryzam. W całej sieci występuję pod jednym nickiem i zapewniam Cię, że nigdy nic na twoim sajcie nie napisałem (jak już wyżej wspomniałem nie widzę sensu)

Jest takie przysłowie "Nie kłóć sie z głupim, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bomby .. to wysylaj co nam tam .. w redakcji sa emaile.

No byles na chacie l.. i mowiles ze wyslesz nam emaila ktory automatycznie nam spali dysk twardy. Uznalismy to za ciekawy wynalazek i chcielismy go dostac .. oczywiscie nie wyslales .. bo takiego czegos nie ma.

Czy masz nam cos wyslac .. wysylaj wysylaj .. zawsze potrafiles nam poprawic humor. i tym razem sie posmiejemy :)

Wiesz co Fraz? Masz po prostu krętaczy u siebie i kłamców. Tak!! Przekręcili to, co napisałem!! Ja nie mam programu, co pali dyski twarde :lol: :lol: Mam coś znacznie gorszego! :twisted: :twisted: Wiesz co tą są martwe piksele? Było o tym głośno u ciebie. A chcesz mieć coś takiego u siebie? Całą masę...aż w końcu ci monitor padnie. Chesz? Bez żartów...I z tym po raz krtóryś tam piszę do waszego lamerskiego, <span style="color:red;">[ciach!]</span>owiedzącego gramodka, co się niczego nie bojii i wszystkich ma za nic :evil: :evil: Możecie strugać twardzieli i tak dalej. Ale ja wam mówię....będziecie podskakiwać i popisywać się swoją bezmyślną głupotą, to po prostu nawet nie zorientujecie się, co się stało i będzie już po fakcie :twisted: :twisted: :twisted: Bez straszenia i bez zciemy. Macie krechę nie tylko u mnie 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty Slayer przestań się wygłupiać, bo się tylko ośmieszasz. Jak czesz to wal z tym softem do mnie ja mam nawet laptopa ;-)

A wracając do tego śmiesznego serwisu. Chciałem w tym miejscu przeprosić. Nie zrozumiałem przesłania frazpc. To jest serwis dla idiotów (choć nie twierdzę, że czytają go sami idioci - on jest jednak do idiotów skierowany). W sumie jak się patrzy na to od tej strony to już wygląda to o wiele lepiej. Po prostu człowiek zamiast się wkurzać tylko się śmieje (no bo to wszystko to też dla śmiechu). No i tak z ciekawości i chęci pośmiania się przeczytałem sobie recenzję karty dźwiękowej. Pośmiałem się oczywiście w momencie gdy "recenzent" zachwycał się niuansami dźwiękowymi odtwarzanymi na uwaga głośniczkach komputerowych za 200zł... Chciałem coś napisać na ten temat, ale uprzedził mnie ktoś kto się podpisał jako XX. Bynajmniej nie zgadzam się do końca z tym co napisał, ale zwrócił uwagę na istotę problemu - aby móc porównywać dźwięk różnych kart trzeba mieć przynajmniej o klasę lepszy sprzęt, czyli jako minimum porządne słuchawki (ale nie jakiś dziadowski Sony dla gawiedzi, tylko co najmniej Senheiser za kilkaset zł). Po prostu takie tanie głośniczki tak degradują dźwięk (zniekształcenia THD wielokrotnie większe niż ma nawet najgorsza karta, obciete pasmo itp), że przypomina to zachwycanie się różnymi smakami landrynek wyciągniętych z świezo zrobionej (za przeproszeniem) kupy. No i teraz najlepsze - odpowiedź recenzenta. Sugeruje on mianowicie, aby gościu popukał się w czoło, bo przecierz wszyscy słuchają na takim sprzęcie jak on wziął do testów. No tak. Trudno mi uwierzyć aby ktoś był taki głupi by wierzyć w tego rodzaju brednie, stąd prosty wniosek, że recenzent jednak ma świadomość, że cały ten test to sobie można o kant ... rozbić, ale że "vortal" jest dla idiotów, więc trzeba dać stosowny do zakładanego poziomu czytelników komentarz - co uczynił...

P.S. Możecie liczyć na dalsze smaczki tego rodzaju - trzeba się trochę pośmiać od czasu do czasu :-) Acha, zauważyłem, że mało który serwis ma banery prowadzące do tego "vortalu"... to chyba wiele wyjaśnia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

....Powtarzam ostatni raz- nie mam zamiaru tego wątku kontynuować- mam ten program i nie wciskam ciemnot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy ja mam komuś to na serio wysłać, żeby mi ktoś uwierzył??!! To zaczyna mnie denerwować....nie chcę nikomu nic udowadanić.....poszukajcie sobie w internecie o tym, a nie będziecie pisać o czymś, na czym się nie znacie, ok? Z resztą nie obchodzi mnie, co myślicie- piszę prawdę- pamiętajcie o tym.

A co do tego portalu- nie jest on dla idiotów. Czasem się przydaje- ztamtąd macie właśnie linka do UT2003 build 997- co wy na to? Gdyby nie porozumienie między mną a nimi( redaktorami), nic bym nie wyskakiwał....ale nie lubię, jak ktoś gardzi a wręcz szydzi z innej osoby. Jestem gotów wtedy nieźle komuś dowalić :twisted: :twisted: w ten, czy inny sposób....Odpuściłem sobie na razie- ha..i jakbym miał coś wysyłać, to nie bądźcie debilami i nie myślcie, że zrobię to z właśnego kompa :lol: :lol: :lol: :lol: tak jak to było nie dawno na www.win2k.pl 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eeee.... ja sie na fraz wqrwiam od pół roku...

No i jak tu nie mówić, że to nie portal dla idiotów? Jedyny merytoryczny komentarz tego XX (swoją drogą podyskutowałbym z gościem chętnie)usunęli - pozostały same wstawki w stylu "byłem pierwszy..." żenada na maxa.

Śmiejemy się dalej :-)

Polecam szczególnie te teksty (co ważne na głośnikach SAMSUNGA ;-) :

Dźwięk jest czysty, w przypadku muzyki rock, wysokie częstotliwości są mocne ale nie przesycone a bas głęboki, bez metalicznego dudnienia. Troszeczkę jednak dały się we znaki średnie częstotliwości, które leciutko przytłumiały różne dźwięki na tym samym paśmie. W przypadku muzyki poważnej, w stosunku do np Geniusa, karta Jamicon, jakby lepiej odwzorowywała głębię sceny. Porównując jakość karty Jamicon do Herculesa, ta pierwsza wyraźnie jednak górowała w muzyce Techno. Tutaj nawet nie sposób nie zauważyć różnicy na korzyść Jamicona, co mnie piekielnie zadziwiło, gdyż do tej pory byłem przekonany, że w tej klasie cenowej, Hercules MUSE XL nie ma sobie równych.. A jednak różne gatunki Techno (głównie mój ulubiony typ : Goa ;-) na Jamiconie miały wręcz doskonałe brzmienie. Czyste ale i delikatne treble (wysokie częstotliwości) wraz z mocnym i niskim basem (niskie częstotliwości), bez typowego dla tanich kart z kiepskimi podzespołami, charczenia środkowego pasma przy nawet dużym natężeniu dźwięku! Karta także ce<span style="color:red;">[ciach!]</span>e się naprawdę niskim poziomem szumów, których odsłuchowo nawet nie idzie wychwycić, co także jest kolejnym atutem.

:lol:

A to tekst z newsa

Pierwszy dostępny dysk zbudowany będzie z dwóch talerzy o pojemności 120GB a zastosowany w nim interfejs to Serial ATA

Dobrzy są, prawie tak dobrzy jak: www.nowypompon.pl

(dysk jest zbudowany z talerzy o pojemności 60GB - sami napisali o tym linijkę wcześniej)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja mam (mialem) lepszy problem, moj qmpel z pracy doprosil sie o bana i go dostal i moj problem polega na tym ze oni odcinaja dostep z danego IP, i kiszka niesprawiedliwie otrzymalem bana. przeciez mogliby zrobic cos takiego jak na benchmarku, czyli bylby dodany do "ignorowanych" mogly sobie spokojnie ogladac i wpisywac, ale pojalby dopiero o co chodzi dopiero po jakims czasie ze jego wpisy nie sa umieszczane.

ale teraz juz sie wcale nie przejmuje bo spodobalo mi sie na tweaku i TWP:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja mam (mialem) lepszy problem, moj qmpel z pracy doprosil sie o bana i go dostal i moj problem polega na tym ze oni odcinaja dostep z danego IP, i kiszka niesprawiedliwie otrzymalem bana. przeciez mogliby zrobic cos takiego jak na benchmarku, czyli bylby dodany do "ignorowanych" mogly sobie spokojnie ogladac i wpisywac, ale pojalby dopiero o co chodzi dopiero po jakims czasie ze jego wpisy nie sa umieszczane. 

ale teraz juz sie wcale nie przejmuje bo spodobalo mi sie na tweaku i TWP:)

gromas?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

R_I_P_ - pytasz jakbys nie wiedzial, zreszta sam glosowales za tym banem :lol:

heh... prawda... ale glosowalem za banem dla gromasa a nie dla ciebie... zreszta, myslalem ze zablokuja mu konto albo wyzeruja statsy... a nie dadza mu bana na IP... Chociaz w sumie... to tylko i wylacznie jego wina...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi