Leonidas Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Na sprzęcie jak w podpisie po uruchomieniu gry z ustawieniami na max w rozdziałce 800/600 na pierwszej planszy ( na statku deszcz i te sprawy) miałem 12 do 14 klatek). Długo się zastanawiałem dlaczego wyłączałem wszystkie detale - niewiele pomagało. Zdesperowany zmniejszyłem częstotliwość odtwarzania dźwięku z 44 khz do 11 khz i to było to. W tym samym miejscu ilość klatek skoczyła do ponad trzydziestu i nie spadała poniżej. Nie uważacie, że to troche dziwne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 To wszystko od sprzętu zależy procka i engin'a gry. Więc różnie to bywa, nawet dzwięk ma wpływ na engine gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 sciagnij patcha 1.0, podobno daje kopa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[B3D] maniac Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 AFAIR ta gra najlepiej sprawuje się na kartach NVIDIA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doc Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 witam To wcale nie jest dziwne bo przy 44.1 prawie CALA muzyke wydobywajaca sie z glosnikow, liczy proc! on zastepuje hardware karty muzycznej. przy 11 procek ma juz troche ('troche' :? ) mnie do roboty. mozna to porownac do trybu sofware i hardware w grach. A wiec zmniejsz czestotliwosc probkowania bo to Ci i tak nic nie da, wogole nie poczujesz roznicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...