peter203 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 mam dysk 4,3 GB i miałem go podzielone na 2 partycje usunołem jedną partycję przy pomocy programy PM ale windows 2000 nadal pokazuje tylko rozmiar jaki był na partycji 1 a reszta gdzieś przepadła. Nie wiem co dalej robić z tym fantem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Jak usunałeś partycję to gdzie chcesz mieć zmieniony rozmiar. Załóż ponownie partycję albo powieksz tą 1 do rozmiarów całego dysku bo po samym usunieciu partycji masz tylko nieprzydzielone miejsce na dysku z którego nie skorzystasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 peter, gdy usunoles partycje jej miejsce jest UNALOCATED,wejdz do resize'a aktywnej partycji i powieksz ja po prostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...