metal Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 łokienko wpełni ... buhehehe, napewno wam się niepodoba :] ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 łokienko wpełni http://death.republika.pl/buda2oo3.jpg ... buhehehe, napewno wam się niepodoba :] ... Teraz juz lepiej! Zdecydowanie fajniej Malujesz bude? Bo wyglada kiepawo ze sladami z olowka oraz niepomalowanym cieciem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 łokienko wpełni http://death.republika.pl/buda2oo3.jpg ... buhehehe, napewno wam się niepodoba :] ... Teraz juz lepiej! Zdecydowanie fajniej Malujesz bude? Bo wyglada kiepawo ze sladami z olowka oraz niepomalowanym cieciem :) heh... dzięki, a bude mam zamiar pomalowć na czarno [taki matowy bardziej, ale jeszcze zobacze :] ... dobra już więcej nie zdradzam co i jak będzie hehehe... jak już coś zrobie to walne zdjęcie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 buda jest już czarna jak widać heh... oczywiście nieustrzegłem się błędów :[ ... bo nie oczyściłem dokładnie powierzchni tam gdzie są ognie i było kilka zadrapań i jak to już pomalowałem to widać takie ^$%@ ale z daleka tego nie widać hehehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Calkiem ladnie - kontynuuj prace i dawaj nastepne fotki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Nie wiem jak reszcie ale narazie mi sie podoba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 takim neonem chce podświetlić wnętrze budy [tylko musz najpierw zarobić 88 zeta na neonik :[ ]... tak ciągle pokazuje i mówie o samej "budzie" a tu jeszcze panel przedni został :] i mam pomysł co do niego tylko to co chciałbym zorbić może być cholernie droqie [aerograf] :[ eeeh... ale jeszcze zobacze... zaniedługo powinienem mieć już "shybkę" w łoknie... i ta część budy będzie już chyba zkończona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...