Skocz do zawartości
Lukas20

Szroty

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mimo iż mieszkam w okolicach Warszawy mam spore problemy ze znalezieniem dobrego szrotu lub sklepu – wiadomo, ze chodzi o nagrzewnice :) Pewnie będę musial wybrac się do Slomczyna, bo tam maja prawie wszystko, ale mimo to proponuje zrobic topica do którego można by było wpisac adresy i ewentualne telefony (jeśli takie urzadzenie wogole tam maja) do takich miejsc. Już jest takie cos na forum dotyczące firm, wiec dlaczego nie rozszerzyc tego o szroty lub dobre sklepy samochodowe.

Proponowałbym forme: nazwa, adres (w nawiasie jakies bliższe miasto główne jest jest to na jakims zadupiu), dodatkowe info jeśli jest możliwe + opcjonalnie wlasne opinie.

P.S. Jeśli nie jesteście moderatorem z zamiarem zamkniecia topica lub nie chcecie dodac zadnej nowej firmy to nie piszcie swoich komentarzy, bo to tylko zasmieci topic :x jeśli wogole pomysl wypali :) . Szczegolnie adresuje to do starych wyjadaczy, ktorzy wiedza wszystko i juz 1200 szrotow zwiedzili i sa wogole super.

SMART

CHŁODNICE: sprzedaz, regeneracja, naprawa, doradztwo

Warszawa

Ul. Radzyminska 206

(22) 678 88 05, 602 32 73 18

smartb@wp.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

auto-chlodnice s.c.

sprzedaz, naprawa, wymiana wkladow

olsztyn

towarowa 20a

(089)532 00 54

0 503 513 209

korkuć

auto czesci uzywane

dywity (3 km za olsztynem droga 51 w kierunku bartoszyc)

olsztynska 14d (wjazd za centbetem)

(089) 511 91 00

0 601 617 177

Ja swoja kupowalem w Korkuciu, duzy wybor i rozsadne ceny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

auto-chlodnice s.c.

sprzedaz, naprawa, wymiana wkladow

olsztyn

towarowa 20a

(089)532 00 54

0 503 513 209

korkuć

auto czesci uzywane

dywity (3 km za olsztynem droga 51 w kierunku bartoszyc)

olsztynska 14d (wjazd za centbetem)

(089) 511 91 00

0 601 617 177

Ja swoja kupowalem w Korkuciu, duzy wybor i rozsadne ceny.

A od jakiego samochodu dorwałeś chłodnice, podaj jak coś wymiary i czy jest z miedzi ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chlodnica jest aluminiowa, rownolegla o wymiarach ~28/18/5. krucce maja 16mm. od jakiej fury jest to nie wiem. napisane tylko Valeo i jakies numerki. kostowala mnie 20zl, za wpelni szczelna, prosa i czysta :) Co do wydajnoci sie nie wypowiem bo czekam az bede mial troszke czasu wrzucic wszystko do kompa. Ma bardzo male opory przeplywu, przy aquaelu 600l/h przplywu po "orurowaniu" przeplyw wynosil ~450l/h a z chlodnica ~400-430 (ciezko zmiezyc).

A oto fota:

Dołączona grafika

moja ma tylko inaczej krucce ulozone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZOMIS Sp. z o.o.

00 992 Warszawa

ul. Jagiellońska 88

(wjazd od ul. Modlińskiej 4)- na terenie FSO

Firma przekształcona z działu zagospodarowania FSO

Ostatnio pojawiło się sporo części od Renault(przeważnie pogwarancyjne)

Różne modele nagrzewnic, od poldków to raszej ciężko,

ale sporo jest od wynalazków Daewoo(np. Nexia czyli spadek po oplu, lanosów matizów)

Bardzo ładne nagrzewnice od renault(niestety alu, ale niektóre z miedzianymi rurkami), także części od klimatyzacji

http://www.zomis.pl/05.htm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi