vipkrzych Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Witak kolegów i koleżanki mam problem z zainstalowanie tego moda... sciaglem (580mb okolo)kopiuje do wpierw half lifa 2 bez efektu potem kopiuje do cs'a surce i rowniez bez efektu dodam ze i half life 2 i surce mam osobno w innych flederach i terraz moje pytanie jak zrobic by to dzialalo :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 (edytowane) Hmm. Wygląda na to, że nie instalowałeś jeszcze żadnego moda. Zapraszam na : www.grinder74.com Do instalowania modów potrzebne jest steam i pobrane SDK jeżeli dobrze pamiętam. Edytowane 19 Maja 2009 przez Hubis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vipkrzych Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Hmm. Wygląda na to, że nie instalowałeś jeszcze żadnego moda. Zapraszam na : www.grinder74.com Do instalowania modów potrzebne jest steam i pobrane SDK jeżeli dobrze pamiętam. yyy no tak pisze ze trzeba wpakowac do Steamapps ale o tym SDK to jzu nie... wie ktos co z tym zrobic:|? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Wejsc na podana strone i przeczytac podane tam info? Strona jest po polsku, wiec problemu nie bedzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Powinno wystarczyć Source SDK Base i/lub Source SDK Base Orange Box - oba siedzą w zakładce Tools (Narzędzia). Oczywiście, Half-Life 2 trzeba mieć oryginalnego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...