encorePL Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 witam czy możecie mi pomóc i powiedzieć coś na temat tego dysku na podstawie tego odczytu : jest to odczyt z Everesta w hdtune 2.55 w zakładce Error Scan są dwa czerwone kwadraty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 (edytowane) Dysk ma bady i masę innych błędów. Krótko mówiąc sypie się. Na gwarancję z nim. Swoją drogą jest też odpowiedni temat na forum dla takich pytań -> S.M.A.R.T Edytowane 22 Maja 2009 przez :Focus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Dysk jest konającym złomem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
encorePL Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 fajnie dzięki .troche juz poczytałem ale mówiąc szczerze wcześniej dyskami się nie przejmowałem (to jest mój pierwszy dysk który padł SEAGATE )dlatego z hd tune i z odczytem smarta chyba sobie jeszcze nie radze .wolałem co by raczej ktoś mi ztym pomógł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Niestety to chodzcy trup -- zgrywaj dane i na gware... Ps. Jak da sie to dogadaj sie z chłopakami i wymien na cos ze stajni WD- Samsung... Bo na Seagate to mozna sie niezle przejechac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 na zadnym z 6 dyskow seagate jeszcze sie nie przejechalem. a sa to serie od barki IV do 7200.11. wiec nie opowiadaj bajek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 To ze ty nie trafiłeś złej sztuki nie znaczy, że inni takich nie trafili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 No ja mam 4x500GB -11, 250gb -11, 3x80gb -7 4x40gb i jakos dzialaja. Przy 11 serii wystarczylo poswiecic 10 min i po sprawie W sklepie kilka 11 wrocilo, nie powiem, ale jezeli chodzi o serie 12 i te nizsze przy ilosci sprzedanych dyskow wypadalo to duzo lepiej niz WD czy Samsung Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...