RazorBMW Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 (edytowane) Witam. Jako że rodzic siedział na kompie, to nie wiem, co się stało, ale nagle podczas zamykania systemu czcionka, która pojawiała się przy zamykaniu Windowsa zrobiła się gruba. Tak samo w Firefoxie :blink: Sprawdziłem też IE - tak samo... http://img32.imageshack.us/img32/1610/zzzzzzzzzzzzz.jpg Da się przywrócić domyślne ustawienia czcionki? Edytowane 24 Maja 2009 przez RazorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Da się. Masz jakies inne pytania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 (edytowane) Znaczy się, jak przywrócić defaultowe ustawienia? :< Ojciec coś poprzestawiał, a ja nie wiem co, a chcę mieć zwykłą czcionkę. EDIT: Problem rozwiązany, reinstałka IE i FF pomogła. Edytowane 24 Maja 2009 przez RazorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...