Samozlo Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 (edytowane) Mam nastepujacy problem: Gdy chcem wlaczyc na stronach www obraz na full ekran komputer tak jakby sie resetowal... prosze o pomoc. mam nortona nic mi niewykrył. @ Jest tak jakbym nacisnol reset. komputer wlacza sie odnowa i wszystko ok. dzieje sie tak ok 2 dni odkad zformatowałerm dysk c i przeinstalowałem windowsa Edytowane 1 Czerwca 2009 przez Samozlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNaturaT Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 "tak jakby sie resetowal" - to resetuje sie czy nie? Jaki obraz wlaczasz ze sie resetuje? Napisz jakos dokladniej co robisz i co sie dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zainstaluj system od nowa tak jak ma być - najpierw sterowniki do płyty, potem do karty graficznej. Następnie zainstaluj normalną przeglądarkę (Firefox lub Opera) oraz Adobe Flash Player. Jeśli nie pomoże, to zmień zasilacz bo najwyraźniej nie wyrabia. Ewentualnie masz uszkodzoną kartę graficzną. I jak będziesz pisał następnego posta, to sprawdź w nim ortografię, bo w tym pierwszym to raczej słabo Ci poszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Wyłącz "auto. uruchom ponownie" w Uruchamianie i Odzyskiwanie (My Comp > Właściwości) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...