milasek5 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Posiadam połączenie z internetem poprzez modem Scientific-Atlanta WebSTAR 2000 series Cable Modem (operator: Vectra), zakupiłem router Netgear Wireless-G 54 Router WGR614 (Coś takiego), chciałem podłączyć dwa komputery znajdujące się w oddzielnych pomieszczeniach za pomocą kabli. Włożyłem płytkę, kreator przeprowadził mnie przez etap podłączenia urządzenie. W momencie ponowne uruchomienia sieci po kilku chwilach wyskakuje komunikat iż nie wykryto żadnych połączeń. O co może chodzi? może ktoś wie co źle robię? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 a resetowales modem? jesli nie to zrob to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milasek5 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 tak robiłem reset modemu i routera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...