JROX Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Z tego co wiem to koło 20 czerwca miały być organizowane targi w Krk. Dalej jest to aktualne? Strona nie działa i nie za bardzo wiem czy w końcu dojdą do skutku... Jak macie jakieś info to bardzo bym prosił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 To są te targi, które się miały w tamtym roku odbyć,potem przekładano je kilka razy i w końcu nie wypaliły ? Coś się Kraków zmobilizować nie może do takich imprez, ubiegłoroczne targi gier (Level_01) delikatnie mówiąc bardzo średnio wypadły.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Czyli generalnie miło. [; Dzięki. Choć z drugiej strony szkoda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 To są te targi, które się miały w tamtym roku odbyć,potem przekładano je kilka razy i w końcu nie wypaliły ? Coś się Kraków zmobilizować nie może do takich imprez, ubiegłoroczne targi gier (Level_01) delikatnie mówiąc bardzo średnio wypadły.. IMHO jak nie wiesz co jest powodem przekładania targów to się mozesz nie wypowiadać. A widać, że nie wiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 IMHO jak nie wiesz co jest powodem przekładania targów to się mozesz nie wypowiadać. A widać, że nie wiesz.Jak widać nie do wszystkich dotarła ta smutna informacja :sad: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 IMHO jak nie wiesz co jest powodem przekładania targów to się mozesz nie wypowiadać. A widać, że nie wiesz. ja się pytam.. pamiętam, że miała być impreza, była strona z rejestracjami i tak dalej, ale nawet nie byłem pewien, że to o te chodziło JROX'owi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 O to. Jeszcze jakis czas temu ta strona działała. A teraz niestety nic. Daron, więc o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Jak by targi były to ja na nie idę. ;-) Tylko najpierw muszę wiedzieć że są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Też miałem taki niecny plan, tylko że teraz już na pewno nie jest aktualny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Daron, więc o co chodzi?Główny organizator, aż smutno o tym mówić, opuścił Nas...I wątpię czy w najbliższym czasie PCT coś zorganizuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 A jest jakaś impreza związana z komputerami która ma się odbyć w najbliższym czasie w Krakowie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...