Nessay Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Witam na niektórych plikach filmowych albo filmach niekiedy jest taki problem ze w pewnyym momencie wyskakuje błąd programu który go odtwarza, probowałem kilkoma ciągle to samo.. mysle ze to problem divx'a ktory mam zainstalowany miał to ktos podobnego help! jak naprawic taki błąd co robic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Ja mam czasem takie problemy ale nie jest to wina kodeka lecz plików video które są czesto uszkodzone przy ściąganiu z netu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 hmm dziwne bo w sumie ten błąd czesto wystepuje ale raz go obszedłem przeinstalowaniem divix'a ale teraz znowu mam pewnien klip który w połowie powoduje ten błąd (w tym sammym miejscu) zainstalowalem ddshow i ffshow czy cos takiego nie pomogło... wiec pytam mozna jakos naprawidz film./klip z tym błedem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Film naprawisz programem divfix. ftp://pb48.torun.sdi.tpnet.pl/pub/DivFix1091.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...