Niemka Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Witam mam myszkę IE 3.0 i mam problem . Zakupiłem ślizgacze mouseskatez . Posiadam podkładkę Steelpad Qck Heavy . Jest problem taki iż nie mogę odkleić starych ślizgaczy . Czy nakleić nowe na stare ? czy próbować dalej odklejać stare . Proszę o szybką pomoc . W ulotce pisało , że na podkładkach icemat/steelpad może wystąpić efekt gubienia sensora po tym jak nakleję nowe ślizgacze na stare . Czy ktoś z was naklejał nowe ślizgacze na stare ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Niemka napisał(a): Czy ktoś z was naklejał nowe ślizgacze na stare ?Tak, naklejałem nowe na stare w mojej wmo - 0 problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Podwaz je np. nozem - ja zdjalem je wlasnie w ten sposob. Zerwanie starych slizgow daje pewnosc, ze mysz nie zawiedzie na zadnej powierzchni ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...