Skocz do zawartości
fuxmen

mod mojej grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

przedstawiam wam mod mojej grafiki zdjęcia zrobione skanerem więc cienkie ale po niedzieli będzie cyfrak więc napykam zdjęć ile wlezie

najpier ogólny wygląd budy z zamontowanyą kartą

http://fuxmen.w.interia.pl/buda 1.jpg - tu musicie skopiować do przeglądarki całe bo nie loto

na dole wiatrak od kserokopiarki po lewej też

a tu drugie zdjęcie już samej karty

http://fuxmen.w.interia.pl/grafa.jpg

moja karta, radaitory klejone silikonem i dana pasta termoprzewodząca, pocięty radiator od athlona teraz mam nowy więc stary pociołem nad i pod witraki 92 mm puszczane na przełącznik na 12 v wieje ja sk...

co o tym myślicie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stary nie kpij bo to mój pierszy mod :)

ten wiatak jak puścisz na 12 v to prawie nie słychać i nawet jak puszczę na 24 v (bo na takiej ma chodzić) to nie wyje jak te zwykłe na 12 v tylko słychać powietrze jak zapier... i wieje jak skurywsyn więc jak nie sprawdzisz to nie mów

miałem go za darmo więc wsadziełm i jest dobry zobaczysz budę w pełnym świetle w poniedziałek to wtedy pogadamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a no wiesz mój pierwszy mod i przyjuję pogardę i krytykę z twarzą ale chłodzi jak skur... normlanie przysięgam jak w zimie buda byla na biurku to mi wiało po rękach seryjnie nie bajeruję musiałem ją na ziemie wyje... bo mi ręce marzły

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zle mnie zrozumiales. Po prostu nie podoba mi sie taki mod. Pokrzywione adiatory jakies kupy z kleju. Badziewnie to wyglada i na pewno nie zasluguje na to by eksponowac taka karte w oknie. Jesli dobrze i cicho chlodzi to sie ciesze, ale mogles to bardziej dopracowac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

swoja droga to ta karta jak jakis grzebien wyglada :lol: ;)

lepij pokaz fotki z cyfraka bo za duzo to tu nie widac, ale co do tych radiatorow to mogles sie troche postarac z ich przytwierdzaniem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja polecam zobaczeć bude Spidermana....bo jak mi w koncu sie otworzyły te jego okna...to po prostu zmiekłem ....wiec wiem ze zna sie na rzeczy lepiej niz nie jeden janusz z tego forum....rzadzi

Ja bym chciał tylko zobaczeć ja live -----w koncu!!!!:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do mocowania to trzyma jak cholera akurat takie coś wymyśliłem

to jest mój pierwszy mod więc się nie dziwcie aqle jak tylko będę miał nową budę kiedyś to zrobię na cycuś gancuś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do mocowania to trzyma jak cholera akurat takie coś wymyśliłem

to jest mój pierwszy mod więc się nie dziwcie aqle jak tylko będę miał nową budę kiedyś to zrobię na cycuś gancuś

Juz sie doczekac nie moge :D :o :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe a wlasnie wrocilem z modowanie karty Gf 3 ti200 kolegi .Normlanie zajebiscie wyszedl .No wiec tak radiator pociety od p4 po pocieciu na 2 czesci mial wysokosc z 6cm i z 5 zeberek jedna czesc .I po przeklejeniu na pamieci (superglue+pasta termo).Zostal nam jeszcze wiatrak no wiec nad standardowym wiatrakiem przykleilismy w polowie wyskokosci radaitorow do nich ten wiatrak.I byly dwa wiatraki z karty i nad nim ten od p4.I karta sie wykrecila z 175/400 na 240/540 bez afektow .Ale jeszcze kolega cos tam moduje wiec moze wycisnie wiecej .To mogla by byc dla ciebie inspiracje

Ps kurde dziwne to wyglada,ja tam nawet kart nie wiedzialem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te radiatory to wyglądają jak klejone plasteliną, ja już raz robiłem coś takiedo i wyglądało o wiele lepiej - wystarczy na środku pamięci dać ciut więcej pasty i odrobinkę kropelki. Radiator się trzyma, a jak chcesz go odkleić to też żaden problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako jedyny nie zrugam kolegi :) Chociaz widac ze wszystko bylo robione na szybkiego i wyglada srednio chcialbym zauwazyc, ze dolny prawy radiator jest juz calkiem calkiem, wiec obietnice o poprawie w przyszlosci nie sa bezpodstawne. Zycze powodzenia. Mam nadzieje, ze nastepnym razem jak pokazesz nam zdjecia to wszystkim beda sie podobaly.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi