daro91zory Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Witam! Chciałem zapytać co zrobić, żeby po wygaśnięciu wersji trial, licznik dni leciał od nowa ?? Próbowałem na nowo zainstalować dany program, ale nie pomogło. Domyślam się, że trzeba usunąć jakiś klucz w rejestrze systemu, ale kompletnie nie wiem gdzie szukać. Z góry dzięki za pomoc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Należy kupić pełną wersje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 (edytowane) lub ewentualnie znalezc darmowy odpowiednik tego programu ;) Edytowane 11 Czerwca 2009 przez domban214 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Witam! Chciałem zapytać co zrobić, żeby po wygaśnięciu wersji trial, licznik dni leciał od nowa ?? Próbowałem na nowo zainstalować dany program, ale nie pomogło. Domyślam się, że trzeba usunąć jakiś klucz w rejestrze systemu, ale kompletnie nie wiem gdzie szukać. Z góry dzięki za pomoc... Jesli znajdziesz odpowiedni klucz w rejestrze i go usuniesz badz zmodyfikujesz bedziesz piratem.. jesli przeinstalujesz system bedziesz mogl znow legalnie korzystac z programu przez koleje dni.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Pamiętam, że kiedyś ( dosyć dawno temu ) wystarczyło cofnąć kalendarz windowsowksi np o rok i mieliśmy licencję na rok xD Takie praktyki działają? I czy są legalne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Dzialaja? Roznie. Legalne? Nigdy. Jesli ktos chce korzystac z programu po wygasnieciu triala, to nalezy go po prostu kupic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...