master123 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Witam !!! Mam pytanie . Mianowicie chciałbym sie spytać o jakiś program do pobierania linków z różnych serwerów np. rapidshare, megaupload , odsiebie , hotfile , netload itp. Chodzi mi o taki program który pobierze mi wszystkie linki na raz bez czekania. Próbowałem jdownloadera ale on mi często przerywał transfer . Jesli znacie jakis inny to piszcie . Z góry wielkie dzięki . POZDRO !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasajas Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 polecam flashget Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Bez czekania to się raczej nie da.. Polecam USDownloader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faro666 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 (edytowane) Witam !!! Mam pytanie . Mianowicie chciałbym sie spytać o jakiś program do pobierania linków z różnych serwerów np. rapidshare, megaupload , odsiebie , hotfile , netload itp. Chodzi mi o taki program który pobierze mi wszystkie linki na raz bez czekania. Próbowałem jdownloadera ale on mi często przerywał transfer . Jesli znacie jakis inny to piszcie . Z góry wielkie dzięki . POZDRO !!! To coś nie tak miałeś ustawione w JD albo łącze ci rwie. Polecam najnowszą wersję JD 0.611 działa znakomicie z Odsiebie.com, rapidem, megaup, itp itd. Jest jeszcze FreeRapid, i USDownloader ale duuużo mnie rozbudowane. JDownloader PL 0.611 P.S Bez czekania jak nie zapłacisz to sie nie da, jak chcesz to poszukaj odpowiedników plików (:-)) na www.odsiebie.com , przeklej.pl tam nie musisz czekać. Edytowane 12 Czerwca 2009 przez faro666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Ja takze polece USdownloadr. Smiga az milo, zasysa nawet filmiki z youtube ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 (edytowane) Ja takze polece USdownloadr. Smiga az milo, zasysa nawet filmiki z youtube ;] nie radzi sobie z uploadbox.com oraz hotfile.com polecam : FreeRapid Edytowane 13 Czerwca 2009 przez Pietia(lania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Z hotfile.com sobie akurat radzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...