zielak_18 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 (edytowane) Witam! Popsułem wczoraj przez własną głupotę swojego wysłużonego już A4Techa X-718BF. Kabel przerwał się w transporcie. Używałem tej myszki już parę latek i spisywała się bardzo dobrze. Szukam godnego zastępcy. Myszka używana z laptopem jednak ma mieć normalne rozmiary. Nie chce przeznaczyć na ten cel za dużo ~50 zł jeżeli będzie warto to mogę parę groszy dorzucić ale wolałbym nie. Co do wymagań to przyzwyczaiłem się już do tych 2 dodatkowych przycisków (dalej/wstecz) na tyle, że muszą one być- znacznie ułatwia to prace. Myślałem o czymś takim http://allegro.pl/item650448757_nowosc_mys...0dpi_oscar.html. Co Wy na to? Dobry wybór? Z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 13 Czerwca 2009 przez zielak_18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 lepiej kup to: http://allegro.pl/item667604513_mysz_a4t_e...extra_fire.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 (edytowane) lepiej kup to: http://allegro.pl/item667604513_mysz_a4t_e...extra_fire.html Ja bym wolał zdecydowanie bardziej : http://allegro.pl/item669142898_eksluzywna...k_bonus_fv.html ps. miałem X-718BF którą miał autor tematu ... 738 jest znacznie, znacznie lepsza (nie da się tak łatwo złamać klawisza, mysz jest programowalna do wewn. pamięci) Edytowane 1 Lipca 2009 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 przy czym kształt 738 nie każdemu przypasuje a to co poleciłem jest kształtem identyczne z 718. Niech autor tematu decyduje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 przy czym kształt 738 nie każdemu przypasuje a to co poleciłem jest kształtem identyczne z 718. Niech autor tematu decyduje. No tak ... 738 nie jest identyczna kształtem. Ale tak tylko dodam że kształt 718 nie jest za rewelacyjny - mi znacznie bardziej odpowiada kształt 738 ... pomimo że na kształcie 718 bawiłem się i pracowałem przez chyba 2 lata (najpierw 718F a następnie 718BF). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fury161 Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Witam.I mi dziś padła moja wysłużona MX310.(również z mojej winy).Też czegoś poszukuję własnie w tej kwocie~50zł.Mówicie,że lepiej kupić takie A4tech,od np.jakiegoś prostszego modelu Logitech?(np model S90,lub S96).Czy w tych A4 nie ma akceleracji wstecznej? Byłbym wdzięczny za szybką pomoc,bo chyba jeszcze dziś wyskoczę coś kupić. Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Witam.I mi dziś padła moja wysłużona MX310.(również z mojej winy).Też czegoś poszukuję własnie w tej kwocie~50zł.Mówicie,że lepiej kupić takie A4tech,od np.jakiegoś prostszego modelu Logitech?(np model S90,lub S96).Czy w tych A4 nie ma akceleracji wstecznej? Byłbym wdzięczny za szybką pomoc,bo chyba jeszcze dziś wyskoczę coś kupić. Z góry dziękuję. Mam model 738 - nie ma akceleracji wstecznej, w trybie 1600 nie ma interpolowania, nie ma błędów trakcji (w przeciwieństwie do badziewnego Razer DiamondBack 3G którego też miałem), mysz się nie gubi przy szybkich ruchach i dobrze pracuje na różnych powierzchniach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszychooo Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 ta S96 to jest mala myszka :/ ja tez mam A4tech'a X-718F i jestem zadowolony - jezdzi po wszystkim, gra sie dobrze no i 2000dpi mysz uzywam nonstop , po kilka,kilkanascie godzin i zyje :) co prawda, ksztalt bardziej mi sie podoba : X-738k wczesniej mialem: http://www.allegro.pl/item675570112_mysz_l...a_gw_fv_ss.html poza brakiem kabla, bylo duzo gorzej a mysz nie przezyla nawet roku (przestal odbijac lewy przycisk) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 (edytowane) ja tez mam A4tech'a X-718F i jestem zadowolony - jezdzi po wszystkim, gra sie dobrze no i 2000dpiOna ma około 1600 dpi (max 1700) ... w trybie 1600dpi .... w trybie 2000dpi jest interpolowanie - co czyni tryb 2000 bezużytecznym. Edytowane 1 Lipca 2009 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak_18 Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Witam, nie zauważyłem, że ktoś odpisał na mojego posta. Jeżeli chodzi o myszke to już dokonałem zakupu. Wybór padł na A4Techa K5-52D. Znalazłem tą myszkę u siebie w komputerowym i kupiłem. Musze powiedzieć ze sprawuje sie bardzo dobrze - porównywalnie z X-718BF. Kształt nie jest tak wyprofilowany ale jest ok. I ten odłączany i zwijany kabel jest przydatna sprawa. Jestem z niej zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...