kaykay Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Witam, zamowilem na allegro wymieniona w temace nagrywarke. W zestawie dostalem nagrywarke, intrukcje i gwarance ze sklepu, zadnej plyty ani np srobek i nie jestem pewny czy aby napewno to ten towar ktory kupilem. Na nagrywarce nigdzie nie widze napisu "pioneer", jest tylko "code dvr-216dbk", czyli niby nowszy model ale interesuje mnie to ze nie ma firmy. W menadzerze urzadzen widnieje mi nagrywarka o nazwie "RGHIB LANGHYFK92 SCSI CdRom Device". Co o tym myslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 code dvr-216dbk BK oznacza black. Jak masz taką jak tutaj: http://www.pioneer.eu/eur/products/45/104/...6DBK/specs.html To wszystko jest pięknie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaykay Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Wyglada tak samo tyle ze moja ma etykiete na gorze na ktorzej zastanowil mnie brak logo "pioneer" i ten opis w menadzerze urzadzen...:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Mam propozycję, wgraj najnowszy firmware ;) Jeśli pójdzie to jasna sprawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 tez kupowałem ale bezpośrednio w sklepie te nagrywarke. nazwy nie ma wymienionej na etykiecie, jest tak jak Ty podajesz, tylko numer. a wyglada tak jak na zdjęciu :) (tyle, że z etykieta). wersja oem, bez śrubek, płyt i innych pierdół. jedynie instrukcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaykay Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Sprawa sie rozwiazala, to napewno towar ktory zakupilem, dzieki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 a w menadżerze to jak Ci ją wykrywa ? nie Pioneer, czyżby Pioneer sie do nich juz nie przyznawał :lol: U mnie to wygląda tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...