Marcin_gps Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Za cholere nie moge podlaczyc diody tak, zeby pokazywala sygnal z hdd. Probowalem na wszystkie sposoby i zawsze swieci gdy pracuje nagrywara. O co chodzi??? Sa cztery piny na plycie odpowiedzialne za sygnal z hdd l l l l pierwsze 2 - master 2 ostatnie - slave Wszystko podlaczam zgodnie z instrukcja, a nawet jesli odwrotnie to i tak swieci jak pracuje cd-rom :( PS Dysk - primary master CD-rw - secondary master Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 A u mnie dioda turbo i hdd są fabrycznie źle zamontowane i nie robie z tego afery :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Przeczytaj w instrukcji. Z tego co pamietam, na IDE nie wazne co pracuje HDD czy CD to dioda miga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 A u mnie dioda turbo i hdd są fabrycznie źle zamontowane i nie robie z tego afery :lol: Ja tez nie robie afery, ale jak juz jest to chce zeby dobrze pokazywalo! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Przeczytaj w instrukcji. Z tego co pamietam, na IDE nie wazne co pracuje HDD czy CD to dioda miga.U mnie dioda miga tylko jak dysk pracuje :) Tez mam KAV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 A próbowałeś przekładać kable we wtyczce ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Przeczytaj w instrukcji. Z tego co pamietam, na IDE nie wazne co pracuje HDD czy CD to dioda miga.U mnie dioda miga tylko jak dysk pracuje :) Tez mam KAV Aumnie jak pracuje cd to tez miga :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 a u mnie swieci gdy obojetnie co pracuje czy hdd czy cdrom czy cdrw :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Czytalem instrukcje i kombinowalem jak sie da - to samo Wydaje mi sie, ze jak podlacze twardziela na secondary master, a wypalare na primary master to bedzie dobrze swiecic, ale nie bede dla glupiej diody takich rzeczy robil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Utnij ją z kabelkami i po kłopocie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 To nie bylo smieszne :( a tak w ogule to po co ucinac, jak moge odlaczyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Pionowo dwa ostatnie piny na dole, obok sysfan2 U mnie miga tylko jak HD robi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 jak to pionowo??? a nie poziomo?? W instrukcji jest, ze poziomo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Chyba cie zle zrozumialem. Ty powiedziales to z perspektywy zamocowania plyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Instrukcja papierowa, czy ze strony solteka? Ja mam tak: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 wiem jak wyglada instrukcja i probowalem wszystkich sposobow 10 razy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 To niezłe jajo, bo ja mam dysk na primary master, led podłączony jak na obrazku i miga tylko jak dysk pracuje... Może kwestia jumperów master/slave na caviarze- caviary mają dalej to dziwne (poziome) ustawienie na single drive? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Na pewno nie, bo jak mialem IBM'y (2 sztuki) bylo to samo!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...