Skocz do zawartości
Dooku

Zestaw Do Oceny Ok 2,5 K

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem zdecydowany na taki zestaw, jak na razie ogranicza mnie oferta esc, bo wstępnie tam dokonam zakupu, może to ulec zmianie jeśli dalej będą odpisywać na moje maile kilkoma słowami :). Jeśli tak będzie to sprzęt kupi znajomy na sklep komputerowy i będę miał taniej ale musiałbym poczekać pewnie jakieś parę tygodni. ewentualnie moglibyście polecić jakiś sklep komputerowy w okolicach Krakowa lub Katowic z szeroką i dobrą cenowo ofertą.

AMD Phenom II X3 710 /2.6GHz, 95W, BOX, AM3/ 470 zł (nie jes

Procesor* tem guru oc ale jakoś dam radę)

Wentylator*

Arctic-Cooling Freezer Xtreme (socket 939,AM2, AM2+,LGA775) 120 zł

Płyta główna*

AsRock M3A780GXH/128M /AMD 780GX/ 335 zł (innych polecanych płyt nie ma na esc choć ta zintegrowana grafa mi zbędna)

Pamięć RAM*

OCZ 4GB (2x2GB) 1333MHz CL6 Reaper 349 zł (chyba wezmę 4gb bo w ofercie esc nie widzę jednej kości 2gb)

Dysk twardy

Western Digital 320GB 7200rpm 16MB cache SATAII [3200AAKS] 190 zł (ma być raczej cichy, 320 gb wystarczy no i czas dostępu ponoć krótszy niż przy 500 gb)

Karta graficzna

Sapphire Radeon HD4870 Toxic 512MB DDR5

> /256bit/ 2xDVI TV-out 699 zł

Nagrywarka DVD*

LG GH22NS30 SATA SecurDisc (black) 99 zł (tutaj wszystko jedno byle by było)

Obudowa*

Cooler Master Elite 334 (black) 149 zł (lepsza chyba nie potrzebna)

*Zasilacz*

OCZ ModXStream Pro 500W 299 zł (droższy, cichszy?)

>

> cena netto:

> *cena brutto:*

> 2221.31

> *2710*

Ogólnie cena trochę wzrosła jednak zestaw wydaję mi się lepszy jakościowo i na pewno będzie odrobinę mniej głośny z chłodzeniem na proca i lepszym zasilaczem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi