PiteroS Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 Witam mam problem, polega on na tym, że mam płytę główną Asus p5gdc, procesor p4 3.0 do tego 2gb ram ddr2(PC2-5300 ), kartę graficzną Radeon x1950 xt zasilacz modecom fell 350W. I chcę wymienić płytę główną, procesor i wraz z tym zestawem pamięć ram. Więc tak myślę aby sprzedać moje części czyli: płytę,procesor i rama (jeśli możecie proszę o wycenę tych części) i podanie jakiejś dobrej płyty gł wraz z dobrym procesorem najlepiej core duo. Karty graficznej nie wymieniam ponieważ jest ona bardzo dobra a gdy dokupię procesor dwurdzeniowy to rozwinie swoje możliwości w 100%. Tak więc proszę o podanie linków. Kasę jaką mam na tą modernizacje to 250zł + kasa za sprzedane moje części. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 Niestety, zasilacz raczej też do wymiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 (edytowane) Zasilacz zdecydowanie do wymiany. Kasy trochę mało, będziesz musiał szukać używek z allegro bo nic nowego w tej cenie nie dostaniesz. Proponowałbym się wstrzymać i dozbierać trochę kasy. Teraz wymień tylko zasilacz. Edytowane 21 Czerwca 2009 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...