penguin Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Wyłamał mi się któryś z kableków przy kablu sygnałowym od monitora (ADI ProVista E33). A dokładnie ten, który przesyła do monitora informację o kolorze czerwonym. Teraz obraz na monitorze jest taki jakiś błekitny. Czy ktoś wie, który pin w gnieździe odpowiada właśnie za kolor czerwony? Co daje filtr na kablu? Czy można go usunąć? A może ktoś ma schemat podłączenia kabla monitorowego do gniazda? Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Za kolor czerwony odpowiada PIN 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penguin Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Schemet już znalazłem na stronie : http://www.hardwarebook.net/connector/av/vga15.html Ale co mi daje filtr na kablu. (Kabelek złamał sie przy samym filtrze). Czy moge go usunąć? Jakie będą skutki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...