DJ Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 witam wszystkich czy ktos ma doswiadczenie na tym polu ?? bo planuje cos takiego zrobic w swojej wiosce, ale jak narazie to wiem tyle ze sieciowka D-Linka kosztuje 320 zeta, ale z tego co wiem musi ona widziec inna antenke zeby dzialac a mnie zalezy na tym zeby to obeszlo drzewa i tego typu zapory z gory dziekuje za wszelkie porady itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 witam uzywalem kiedys takiego czegos Intela fajnie to chodzilo ale na poczatku byly problemy z konfiguracja ale poszlo ok ja ogolnie polecamwitam uzywalem kiedys takiego czegos Intela fajnie to chodzilo ale na poczatku byly problemy z konfiguracja ale poszlo ok ja ogolnie polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 na tej stronie jest to o czym mowilem a co do tematu jescze to mnie chodzi o to: to musi widziec druga taka antenke ktora znajduje sie dwa kilometry odemnie ale za to jest widoczna bezposrednio bez zadnych przeszkod lub dwa kilometry ale po drodze sa drzewa aha i z tego co widze to ta antenka jest tam zaraz przy karcie i kabel do niej kosztruje za 10 m 100 zeta, troche drogawo ale coz bo to ma byc na cala ze tak powiem wioske :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Drzewka poprzycinaj w nocy ;) Nie lepiej byloby kupic antente dookólna i pokryc caly teren? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 hmmmmm co masz na mysli dokladnie wiesz ja nie jestem w tym temacie jakos specjalnie dobrze zorientowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 A TO TAK NIEPRZYPADKIE NIE TEN DZIAL ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Powiem tak. Znam sporo osób które łacza sie przez tzw. radiówki i praktycznie kazdy z nich je wyklina :) Ja naszceście łacze sie bezposrednio z sewerem poprzez kabel :) po prostu po lanie .. ;) Wiadomo ze jesli chce sie miec dobra siec radiowa trzeba wydac duzo kasy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Powiedz ile osob bedzie docelowo, bo z tego co wiem na duzej ilosci osob anteny wymiekaja :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 :!: TO NIE TU :!: TO W SZKOŁACH CZYTAĆ NIE UCZĄ :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 ja mam radiowke i jestem happy. mi antene glowna bloki zaslaniają :D ale i tak sygnal 91% :D heh sieciowka planet bo ma 22mbit :D wiec o co wam chodzi zakaldaj i jush troche to kosztuje ale co tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...