dmxo Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witam. Kupiłem nie dawno komputer oto jego parametry: interl core 2 quad q8200 2.33ghz 2 x 2048 mb ram Kingston GeForce 9800 GT GIGABYTE EP43-DS3L(płyta główna) zasilacz 400 w A więc zainstalowałem grę Call of duty 2. Nic się nie wiesza. Instaluję następną grę GTA 4. Komputer staje i nie moge nic zrobić tylko reset pomaga. Zrestartowałem komputer, grę znów instaluje, te pliki co wtedy zostały zainstalowane to już są na komputerze i od tego momentu gra mi dalej sie instaluję i pewnym momencie znów RESET. I tak 10 razy i zainstalowałem grę na raty :). Ściągnełem Pro evolution soccer 2009 i też mi się zacina komputer podczas instalacji. Następnego dnia zainstalowałem fife 2006 i pro evolution soccer 6 (starsza wersja) i te gry zainstalowałem bez resetu. I próbuje instalować pes 2009 i FAIL :| co mam robić ? dodam ze mam SP3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Pierwszy podejrzany to ten zasilacz 400W. Nie podałeś marki i modelu, więc mogę zgadywać, że to jakiś wyrób zasilaczo-podobny. W drugiej kolejności podejrzewał bym pozostałe problemy sprzętowe: niezgodność pamięci z płytą, uszkodzoną płytę/pamięci/dysk. Na koniec sprawdził bym poprawność systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 A potem ULLISSES: Ściągnełem Pro evolution soccer 2009 i też mi się zacina komputer podczas instalacji.Ja bym obstawiał to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Ty też możesz sobie ściągnąć: klik ;] Ewentualnie procesor się przegrzewa lub coś nie tak ze sterownikami chipsetu. Poza tym przeczytaj przyklejony temat, a może Ci się coś nasunie: http://forum.purepc.pl/Podstawowe-Zagadnie...ia-t266429.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...