spychu Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Witam, Wiele razy miałem już ten sam problem.. Mam postawiony system na dysku 80gb (Samasung HD080HJ) podłączyłem do niego drugi dysk (również 80GB Seagate ST380815AS) i przywróciłem (spod Windwosa) obraz ghost na ten właśnie drugi dysk. Wszystko poszło OK wyłączyłem system i teraz mój dysk z systemem nie działa. Partycje nie uległy zmianie, wszystkie dane pozostały jednak system plików zmienił się na EZ-Drive i nie mogę zabootować do systemu. Można to jakoś przywrócić do poprzedniego stanu bez utraty danych czy nie bardzo. Nigdy nie instalowałem ez-drive na dysku więc skąd to sie bierze ... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Nie wiem co skopał GHOST, ale spróbuj programem TestDisk. Namiary w Google i moim sigu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...