McBenner Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Mam win xp, jak pierwszy raz instalowalem to jakos przypadkowo mi wyszlo ze zapomnialem jak to zrobic. Jakby ktos byl laskaw to bylbym wdzieczny za informacje ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Musisz miec sp1 ,wtedy drivery sie zainstaluja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 dokladnie jak kolega mowi, SP1a zalatwia sprawde Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 sorki chlopaki ale sie mylicie :) wcale nie musi miec sp1 driverki od win2k pasuja jak ulal :D (w driverach pod XP ich nie ma ale pod win2k sa :) ) znajdziesz je na plytce od mobo pozdrav Lagier p.s. jakby cos bylo niejasne to pisz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atari Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Nie jestem pewien czy na płytce epoxa sa te sterowniki. Wysyłałem znajomemu swoje stery z abita. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Nie jestem pewien czy na płytce epoxa sa te sterowniki. Wysyłałem znajomemu swoje stery z abita. sa na bank :!: nawet ci sciezke dostepu moge podac :lol: F:DRIVERNVIDIAchipsetV1.15NFref_115_w2kWin2KUSB (gdzie f oznacza cdrom :) ) pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atari Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 OK. są, są. Widocznie ktos źle szukał. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Z tym ze ja ostatnio zarysowalem na amen plyte cd od plyty. Co teraz poczac? Moze moglby mi ktos to wyslac na mejla? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Z tym ze ja ostatnio zarysowalem na amen plyte cd od plyty. Co teraz poczac? Moze moglby mi ktos to wyslac na mejla? jakbys go jeszcze podal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Udalo sie zainstalowac z tej zarysowanej plyty. Zastosowalem motyw ze swieca, smieszna sprawa, rysujesz porysowana plyte swieca potem rozsmarowujesz to i plyta dziala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...