Gość KLISZCZAK92 Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 (edytowane) który z tym proców najlepszy będzie do pokręcania na płycie AsRock 4CoreDual-SATA2 VIA PT880 Ultra R2.0 bios najnowszy czyli BIOS L2.12 REV:A ram GeIL Dual Ultra 2x 2GB DDR2 800 MHz Kart to gf 5200 ultra na agp i zasilacz mustang 450w I chce kupić Intel Pentium Dual Core oto one Intel Pentium Dual Core E5200 2.5 GHz BOX Intel Pentium Dual Core E5300 2.6 GHz BOX Intel Pentium Dual Core E5400 2.7 GHz BOX i pytanie który będzie najlepszy do oc i najstabilniejszy. od razu mówię tych podzespołów co podałem nie chce zmieniać. Tylko mnie interesują te procesory i który z nich najlepszy Edytowane 5 Lipca 2009 przez KLICHO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 Powodzenia w o/c na tym "zasilaczu". Co do proca, to ja bym brał najtańszą wersję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KLISZCZAK92 Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 (edytowane) aha czyli przy oc nie było by nic różnicy między nimi?? a jaki byś zasilacz proponował tani a żeby śmiagał na mim GF 250 GTS 512mb?? Edytowane 5 Lipca 2009 przez KLICHO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 z takich tanszych a solidnych modecom (nie FEEL - tylko MC), chieftec GPS, amacrox W wyzej podanych tak 400-450W wystarczylo by Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 Jeśli i tak będziesz podkręcał, to mam wrażenie, że E5200 będzie najrozsądniejszym zakupem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 Forum ma dzial przeznaczony na pytania w rodzaju co jest lepsze przy zakupach. Szkoda ze niektorzy tego nie potrafia ogarnac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...