adamekz Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 nie wiem co jest grane. wsadzam czystą płyte do kieszeni laptopa a on mi pokazuje ze jest pamięć płyty cd pełna. problem ten pojawił mi sie po zainstalowaniu programu nero teraz jak go usunąłem dalej problem jest z tymi płytami. proszę o pomoc bo niedam rady sobie sam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 1. Mogłeś kupić nagraną płytę/uszkodzoną - zdarzały się takie przypadki. 2. Zatrzymałeś usługę powiadamiającą o włożeniu nowego nośnika i system wyświetla zawartość poprzedniej płyty. 3. W/w usługa mogła zostać zatrzymana lub uszkodzona przez inne aplikacje lub błąd w systemie. 4. Uruchom ponownie komputer i sprawdź, czy sytuacja się powtórzy. 5. Sprawdź na innej czystej płycie. 6. Masz jakieś wirtualne napędy? Może literki Ci się pomyliły i sprawdzasz wirtualny napęd zamiast czytnika CD/DVD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekz Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 napewno niemoże być płyta zapisana bo mam kilka rodzai płyt czystych różnych firm. nośników też napewno niemam innych. mogło coś sie pokiełbasić od nagranego przeze mnie nero???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...