Gość Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Wysylaliscie kiedys sms'y do USA.Jak tak to jak mozena je wysylac z komorki bedacej w sieci plusa. ps napisalem tutaj bo nigdzie indziej chyba nie pasuje. ps2 poszedl bym do salonu plusa i sie zapytal ale mam bardzo daleko (10000 km) ps3 dzieki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 www.plusgsm.pl a tam jest kontakt i napewno maja adres, zawsze mozesz zapytac :) ja niestety nie mam pojecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 wysylaj z www.1rstwap.com/partners/go.to/1rstwap; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 wysylaj z www.1rstwap.com/partners/go.to/1rstwap; Popieram, fajna bramka. Do tego na www.semsms.prv.pl masz programik obsugujący tą bramkę i wszystkie polskich operatorów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 wysylaj z www.1rstwap.com/partners/go.to/1rstwap; Popieram, fajna bramka. Do tego na www.semsms.prv.pl masz programik obsugujący tą bramkę i wszystkie polskich operatorów. Dostepny tez jest jako plugin w PowerGG. Po zarejestrowaniu sie na 1rstwap, mozna spox wysylac, tyle ze jest limit, 15 sesemesow na tydzien (7dni) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 ściągnij sobie plugina sesms do power gadu-gadu www.powergg.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 kiedys uzywalem branki www.sms.ac ale nie wiem czy naa dziala i jak szybko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 ja wysylam sms-y z icq:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Z ICQ nie dochodza probowalem wyskakuje komunikat ze nie moge wyslac sms'a do sieci w ktorej mam telefon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 z sesms mozesz wysyłac graniczoną coprawdaliczbe smsów tam 15 na tydzień czy jakoś tak ale za to na cały świat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Z ICQ nie dochodza probowalem wyskakuje komunikat ze nie moge wyslac sms'a do sieci w ktorej mam telefon fakt ze nie dochodza wszystkie, ale to sie zdarza zadko i przewaznie sa dostarczane.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Gość pyta się czy można wysłać do Stanów sms-a z komórki w sieci np. plusa, a Wy walicie mu adresami bramek www->sms... Można wysłać sms-a na cały świat, oczywiście trzeba wpisać dokładny nr telefonu z prefixem kraju (Stany mają +1). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...