[Misiek] Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 Czy mogę sam odkręcić napęd i sprawdzić co z nim? Czy wiąże się to z utratą gwarancji? Mam taki problem, że jakiej bym płyty nie włożył, to okropnie hałasuje. Dopiero jak przytrzymam go dociskając od spodu w stronę klawiatury, to jest wszystko w porządku. Może coś jest niedokładnie dokręcone tam w środku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrowski Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Czy mogę sam odkręcić napęd i sprawdzić co z nim? Czy wiąże się to z utratą gwarancji? Mam taki problem, że jakiej bym płyty nie włożył, to okropnie hałasuje. Dopiero jak przytrzymam go dociskając od spodu w stronę klawiatury, to jest wszystko w porządku. Może coś jest niedokładnie dokręcone tam w środku? Z tego co się orientuję to jeśli go rozkręcisz sam to gwarancję stracisz. Na Twoim miejscu oddałbym go do dobrego serwisu, gdzie udzielą Ci gwarancji na naprawę, tak jak tutaj: http://www.swiatlaptopow.pl/go/_files/?fil...ice&lang=pl . Za taką usterkę dużo nie zapłacisz, a będziesz miał problem z głowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harre Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 a jak nie ma żadnej plomby to jak sprawdzą że rozkręcony? sorki może pytanie takie nie najsprytniejsze ale nie wiem jak to wygląda w laptopach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Miałem podobnie, Lite-ON'owy napęd w notebooku ASUSa. Bez problemu przyjeli na serwis, wymienili na TSST i jest OK. Także ja radzę zgłosić się do serwisu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...