proziomek Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Witam zakupiłem zasilacz firmy Pentagram 430W P12S on ma ATX 12V 4PIN!!! a na płycie pisze że ma być 8 PIN płyta ASROCK A770DE co zadziała czy co ?? co mam zrobić w takim wypadku ?? Części prawdopodobnie przyjdą jutro lub pojutrze !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Podłącz i powinno działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Sprawdzałeś chociaż temat o twojej płycie? Cytując FAQ z tematu, który zlekceważyłeś: P: Mam zasilacz z wtyczką P4 +12V 4-pin, a płyta ma złącze EPS 8-pin. Czy potrzebuję jakiejś przejściówki? O: Nie. Wtyczkę należy podłączyć pozostawiając cztery pozostałe piny wolne. Więcej na ten temat można znaleźć w instrukcji w dziale: Onboard Headers and Connectors. Tak na przyszłość: staraj się nie łamać regulaminu II.6 (tytułowanie tematów). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...