Sebastian_Bach Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 moj hercules 8500 le 64mb chodzi 300/560. chlodzenie defalult. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 tak a swistak siedzi bo sreberka byly kradzione zapusc 3dmarka w loop i po nocy testow powiedz to jeszcze raz mi tez chodzil na 300/560 ale po 2 tescie na ekranie juz byly syfy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob3k Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 zapusc 3dmarka w loop i po nocy testow powiedz to jeszcze raznie wiem czemu ale ten text mnie powalil ;) i popieram przedmowce ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 ale widze ze kolega ma tak na stale wiec moze ma jakiegos wyselekcjonowanego herculesa facet napisales ze masz 8500le na tych 300/560 a w podpisie masz 9100 cos krecisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 ale widze ze kolega ma tak na stale wiec moze ma jakiegos wyselekcjonowanego herculesa facet napisales ze masz 8500le na tych 300/560 a w podpisie masz 9100 cos krecisz Z podpisu wynika, że napewno procesor :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 ale widze ze kolega ma tak na stale wiec moze ma jakiegos wyselekcjonowanego herculesa facet napisales ze masz 8500le na tych 300/560 a w podpisie masz 9100 cos krecisz Z podpisu wynika, że napewno procesor :D :D :D dobre Mechl!n to mnie rozsmieszylo ,swietny wywod :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 nie czepiajcie sie chlopaka, dal jeden test i od razu wrzucil w podpis :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 ale widze ze kolega ma tak na stale wiec moze ma jakiegos wyselekcjonowanego herculesa facet napisales ze masz 8500le na tych 300/560 a w podpisie masz 9100 cos krecisz Prędzej nie gra w żadne gry tylko robi co innego na kompie i artefakty nie mają mu jak wyskoczyć :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Czemu uwazacie ze to niemozliwe?? Wielu osiaga takie lub lepsze wyniki na tych kartach.. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 dzis podpis zniknal ;) moze niech kolega Sebastian_Bach wypowie sie jak tam testy stabilnosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian_Bach Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 podpis zniknal bo ten jest obecnie bardziej adekwatny. do herca 8500 le poszedl bios 9100 od gigabyte. mam na stale 300/280. kilka godzin 3dm2001se i zadnych artefaktow. o co Wam chodzi - przeciez to normalny wynik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian_Bach Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 tylko nie wiem jak z komentarza do postu zrobil sie osobny topic...tylko nie wiem jak z komentarza do postu zrobil sie osobny topic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian_Bach Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 to miala byc odpowiedz do topicu Pinkiego : Jak kreca sie wasze radeony 8500/9100... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 I po co teraz nabiłeś 3 posty ?? Nabij se teraz 4 z przeprosinami :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Coś wam powiem. Brat ma MSI G4MX440 i w Riva Tuner paski są na maksa. Przechodzi dziesięć razy 3-D Marka 2003 a zwiesi sie na pierwszym teście 2k Śmieszne, Jak jest pewny swojego niech troche pogra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...