gixy105 Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Siema... jestem na kupnie płyty głównej pod am2+, i karta musi być koniecznie ATX, miniATX odpada ! kwota jaką mam na ten cel to około 220 zł z wysyłka bo będę kupował na allegro lub jakimś sklepie przez neta... i mam dylemat.. co wybrać ? Narazie na oku mam : Gigabyte GA-M52L-S3P, ASRock K10N78D i Asrock A770DE i nie wiem która by była najlepsza.... A może są jeszcze inne godne polecenia ? Za pomoc będę wdzięczny i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 ASRock A770DE+. Tylko zwróć uwagę na ten plus. Na ESC jest dokładnie za 220zł, płyta jest tam w dziale AM3, ale jest to błąd ponieważ ma ona podstawkę AM2+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gixy105 Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 (edytowane) A jeszcze jedno... czy jeśli zmieniam samą płyte główną to czy zasilacz narazie może być ? Bo na screenach widze że te płyty zasilanie 12v mają aż 8 pin a mój zasilacz posiada 4 pin..... Edytowane 27 Lipca 2009 przez gixy105 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Bedzie smigac na 4Pin, zasilka moze zostac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 A jeszcze jedno... czy jeśli zmieniam samą płyte główną to czy zasilacz narazie może być ? Bo na screenach widze że te płyty zasilanie 12v mają aż 8 pin a mój zasilacz posiada 4 pin.....Może być-też się da podłączyć,ale bez dużego OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...