benek Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 jak w temacie (przejsciowka miedzy zwyklym EIDE a zlaczem dyskow 2.5" od laptopow) - najlepiej w Wa-wie, jak ktos zna cene niech rzuci :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 w serwisach komputerowych poszukaj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Na gieldzie elektronicznej. W niktorych sklepach maja takie cuda ze az sie zdziwilem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 takie cos? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6078 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 na wgk na 150% :) sam tym handlowalem w wakacje :) hyhy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 na wgk na 150% :) ... fajnie (kiedys myslalem tyko teoretycznie o wrzuceniu takiego dysku 2.5" do kieszeni) a prawdopodobnie bede mial w przyszlym tygodniu Fujitsu 10GB i chce sprawdzic jak bedzie sie spisywal - tylko jak patrze na cene tej zabawki w Komputroniku to mnie troche odstrasza ~1/2 ewetnualnej ceny dysku :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 benek powiedz mi jaki masz wynik w 3dmarku na tym atari. Bo ja sie wlasnie zastaniawiam nad zmiana sprzetu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 taka przejsciowka byla u kumpla w eboxie z 1200 (amiga), a poza tym to sa na gieldzie, pod gusem, volumen, itd... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...