kuba112m Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Witam. Mój problem jest nastepujący: Mniej więcej co 4 włączenie kompa myszka mi nie działa,tzn. trzeba ją wyjąć z USB i włożyć z powrotem i wszystko gra , cały system ładuje się i jest w porządku, sama myszka nie chce chodzić ,ale widać że działa (laserowa). Problem pojawia mi się od jakiegoś czasu i jest dość uciążliwy. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 1. Sprawdź w innym porcie USB. 2. Być może kabel gdzieś nie łączy. 3. Zamień się z kimś na dzień lub dwa myszkami i dowiesz się, czy to wina myszki, czy kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Sprawdz zarzadzanie energia pod Windowsem , moze masz tryb oszczednego usb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Wgraj najnowszy bios do swojej płyty głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Poszukaj w manualu zworki odpowiedzialnej z zasilanie peryferii USB/PS2 i próbuj zmieniać +5VSB z 5V. Wypróbuj takze inny zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...