Skocz do zawartości
R@V

SONY DSC P-71 POMOCY!

Rekomendowane odpowiedzi

Mam mianowicie taki problem nie moge a moze raczej nie umiem zrobic tym aparatem zdjecia makro :D powinien on robic je od 10cm od obiektu ale niestety nie wiem dlaczego obraz jest zamazany nie ma ostrosci! ??? hymm moze ktos posiada z was taki aparat i mi doradzi:D moze to wina oswietlenia a moze ustawienia w opcjach :D aha aparat dziala na funkcji makro :D hehe to to jeszcze potrafie wlaczyc :D dzieki wielkie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qrde mam taka ksiazeczke :D hehe qrde innymi aparatami udawalo mi sie bez problemu :D a nie wiem dlaczego nie moge tym :D n pewno nie jest on zepsuty :D poprostu moze trzeba cos ustawic jakis FOCUS czy cus :D hehe ok postaram sie do tego dojsc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak tak przestawilem go na ta funkcje i to chyba jest "TULIPAN" :D ehhehe nie wiem dlaczego ale ostrosci mi nie moze zlapac :D moze jakos na manuala trzeba przestqawic :D hehe pomecze sie i moze dojde a moze qrde cos aparat jest niesprawny hymmmm ;( ale jeszcze popatrze poszukam jakiegos PDF z instrukcja albo cos moze jest tam zmianka o tym :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No sa 2 sposoby na zrobienie zdjecia makro jak sie doczytalem :D bez zoom'u i z :D bez od 10 cm a z zoomem z odleglosci 50cm :D hymmm zmieniam mojego sonacza na canona a70 :D pozdrowienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi