Halski.xt.pl Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 (edytowane) Poszukuję taniego monitora nadającego sie do wyświetlania obrazu z Xboxa 360. Cena - jak najtaniej - 300 zł? http://www.agito.pl/monitory-lcd/aoc-19-lc...attr=528:278638 Ten jest ok? Edytowane 8 Sierpnia 2009 przez Halski.xt.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 chcesz tanio to kupuj tanio ale nie oczekuj ze bedzie dobrze taka jakość jaka cena... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Monitor nada się każdy ponieważ gry na xboxie chodzą w rozdzielczościach 576p, 720p i 1080i ale nie na każdym monitorze warto grać (gdyż przyjemność może być znacznie mniejsza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SinRock Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 (edytowane) Piszesz 300zł, a pokazujesz monitor za 450zł... jak dla mnie 150zł różnicy, tym bardziej przy tej cenie, to kosmiczna roznica. Moim zdaniem powinieneś zwrócić uwagę przede wszystkim na dwie rzeczy, wielkość i czas reakcji matrycy. Ja swojego klocka przez jakiś czas miałem podłączonego do LG L197WH ( 19' panorama ) i przyznam że od biedy może być, ale to minimum jeżeli chodzi o wielkość. O ile do neta i filmów takim monitor jest wystarczający, to przy grach, tym bardziej jeżeli przyjdzie ci grać we 2 osoby, jest to już ostateczne minimum. Dlatego tez polował bym na twoim miejscu na monitor nie mniejszy niż 19" z czasem reakcji >= 8ms. Poszukaj może jakiś starszych modeli, jednak staraj się znaleźć coś większego niż 19 i koniecznie w panoramie. Za ok 50-70zł więcej masz modele z większą matrycą, które są o wiele bardziej opłacalne od tego co pokazałeś: ASUS VW221D 21 SAMSUNG 2223NW ... poza tym co to za firma AOC? ^_^ Edytowane 12 Sierpnia 2009 przez SinRock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...