Sadorusek Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Witam , mam zamiar kupić dysk do 250 zł. Myślałem nad jakimś Samsungiem lub WD6400AAKS - WD6400AACS (nie bardzo wiem czym się różnią ). Zależy mi na bezawaryjności. Jakieś propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 (edytowane) Zależy Ci na ciszy czy szybkości? Warto poczekać na HD502HJ. Edytowane 9 Sierpnia 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadorusek Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Szybkość , ale wiadomo jakiegoś kombajnu nie chce. Ten Samsung to nie jakaś nowość ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Tak to jest nowość, ale wszystko powinno być OK. F1 i F2 były bardzo w porządku, mało awaryjne, ciche, szybkie. Ten F3 to będzie jeden z najszybszych dysków (oczywiście nie biorę pod uwagę raptorów). Jeżeli będzie tak cichy jak F1 to będzie to dysk idealny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polonium Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 F1 były i owszem ciche, ale F2 jest cichszy :P . Przynajmniej takie są moje odczucia, gdyż posiadam oba modele. A jeśli F3 będzie taki jak to zapowiadają, to można brać w ciemno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Wiadomo że F2 jest cichszy bo to tylko 5400rpm ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polonium Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Oczywiście ;) . A dużo wolniejszy nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadorusek Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Hmmm , z tym że coś ciężko znaleźć tego F3. A jak ma się sprawa z WD6400AAKS - WD6400AACS ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smyk77 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 (edytowane) Hmmm , z tym że coś ciężko znaleźć tego F3. http://www.comp4you.eu/pricelist/item.aspx?PID=C7800653 http://www.gral.pl/preview/Samsung/Samsung...oint_F3_69.html Edytowane 9 Sierpnia 2009 przez smyk77 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadorusek Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 @smyk77 Dzięki , ale nadal czekam na jakieś opinie na temat WD6400AAKS - WD6400AACS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...