olivetto Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Wczoraj postanowiłem przeczyścić komputer wyjąłem ramy (ddr 512 i 256) wyczyściłem dokładnie pędzelkiem sloty i włożyłem ramy na miejsce .Odechciało mi sie czyszczenia reszty . Podłączyłem kabel do komputera włączam , komputer sie uruchomił lecz monitor był czarny . Myślałem ze to awaria ramu jakaś , lecz głośnik od płyty głównej nie piszczal .Dzisiaj chciałem pożyczyć ram od kolegi . Wyjął 128 ze slotu ( w drugim zostało 512) włącza komputer i to samo co u mnie jaka może być przyczyna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Czy speaker piszczy ? Jaka jest konfiguracja kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olivetto Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Własnie nie piszczy jak konfiguracja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Konfiguracja komputera ...... czy na innej kosci pamieci dziala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Konfiguracja komputera ...... czy na innej kosci pamieci dziala?W wolnym tłumaczeniu: Weź fakturę za komputer i przepisz tutaj pełne nazwy następujących urządzeń: procesor, pamięć, płyta główna, zasilacz, karta graficzna, dysk twardy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olivetto Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Ten komp to nie jest "zbytnia strata dla ludzkości" Płyta główna As rock k7s8x Grafika gv-r955128d procesor Athlon XP 2800+ 2250MHz 333MHz ram kingstona 512 i jakiś 258 dysk Satage Muzayka zintegrowana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Nie odpowiedziales czy na innej kosci dziala ? Sprawdz kondensatory czy nie wylaly.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olivetto Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Nie działa na innej kości. Sprawdzałem u kolegi i moje kości ram sa dobre kondensatory sa dobre maiłem 4 opuchnięte ale wymieniłem z jakiś tydzien temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zasilacz i inne kondensatory na bank dobre ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...