Outlander Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Czy są plany wdrożenia OpenID na PPC ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Tak, wraz z migracją na nowy silnik forum najprawdopodobniej udostępnie tą opcje pod warunkiem, że przejdzie kilka testów (jeszcze nie sprawdzałem zachowania). Nie podam jakiegoś wiążącego terminu ale ten rok jest prawdopodobny, ten kwartał raczej mniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Crooel, to grzecznie czekam B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Wdrożono logowanie za pomocą OpenID i Facebook Connect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil3233 Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 (edytowane) proszę o wykasowanie mojego openid z profilu. edit: bardzo dziękuję Edytowane 17 Marca 2010 przez kamil3233 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uhorek Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Działa komuś to logowanie z użyciem OpenID? Mam przypisany adres identyfikatora OpenID w profilu, a i tak przy logowaniu dostaję błąd: "Błędna nazwa użytkownika lub hasło". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Potwierdzam. Nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...